Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:826572
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.06.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Darbs virtuvē    4
  Ēdienu gatavošanas darbā pielietojamo tehnoloģisko iekārtu vispārīgs raksturojums    9
  Darbs konditorejas cehā    10
  Darba organizācija un viesu apkalpošana ĒU    12
  Galda trauku, piederumu izvēle un izmantošana galda klājumos    13
  Zāles sagatavošana viesu uzņemšanai    15
  Apmeklētāju sagaidīšana un apkalpošana    16
  Ēdināšanas uzņēmuma darba plānošana    21
  Uzskaite un analīze ĒU    22
  Pašvērtējums un secinājumi    24
  Pielikums    25
Darba fragmentsAizvērt

Pašvērtējums un secinājumi
Izejot šo kvalifikācijas praksi, secinājumi ir daudzi un dažādi. Tiešām noderīga bija iepriekš apgūtā skolas prakse, jo ejot kvalifikācijas praksi, nebija viss jāsāk, tā teikt, no jauna. Varēju jau parādīt, ko maku. Kā arī iemācījos daudz ko jaunu un noderīgu, kas tiešām noderēs tālākajā dzīvē.
Esmu sapratusi to, ka pavāra profesija nav viegla un priekš manis tomēr ir mazliet par grūtu. Pavāram tiek uzticēts ļoti daudz un viņam jāmāk izpatikt visiem. Kā arī jāatceras daudz ēdienu receptes un visam jārit kā plānots. Laiks ir ļoti ierobežots. Viss jādara ātri un perfekti.
Man, kā praktikantam, bija uzticēti daudzi darbi. Visbiežāk bija jādara tādi darbi, ko pavārs pats nevarēja izdarīt, jo nebija laika, vai bija aizņemts darot ko citu. Bija arī jāgatavo, jānodekorē un jāpasniedz otrie ēdieni un saldie ēdieni, ja pavāram bija jātaisa suši pasūtījums vai banketu ēdieni.
Vadītāja bija ļoti saprotoša. Ar viņu bija viegli komunicēt un dažkārt arī sastrādāties. Bieži izteica uzslavas. Parādīja ar kādiem un kā jāstrādā ar dažāda veida dokumentiem, piemēram pavadzīmēm un kases čekas grāmatu, ko iepriekš biju jau apguvusi skolā, tāpēc visu bija vieglāk saprast.
Galu galā biju ļoti pamierināta, ka izvēlējos tieši šo kafejnīcu, kā savu prakses vietu. Ļoti ātri apradu ar telpām un to iekārtojumu, kā arī ar ēdienu gatavošanas paņēmieniem. Ātri iedzīvojos kolektīvā. Apguvu arī vairākas dažādas un noderīgas idejas galdu klāšanā un viesu apkalpošanā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties