Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:604327
 
Vērtējums:
Publicēts: 06.10.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmuma vēsture un tagadne    3
2.  HORECA    4
3.  Produkcijas ražošana un desu ražošanas tehnoloģiskā shēma    5
4.  Sortiments    7
5.  Uzglabāšanas noteikumi    8
  Individuālais vērtējums    9
Darba fragmentsAizvērt

A/S “Rīgas Miesnieks” ir dibināta 1922.gadā un šogad 7.novembrī tā svinēja savu 80.dzimšanas dienu. 1932.gadā “Rīgas Miesnieks” tika pārdēvēts par “Bekona eksportu”. Uzņēmums eksportēja savu produkciju uz ārvalstīm, īpaši uz ASV. Otrā Pasaules kara laikā uzņēmums nomainīja īpašniekus un nosaukumu uz “Flešvaren fabrikas bekona eksports”. Padomju laikā a/s nacionalizē un nosauc par “Rīgas konservu un gaļas rūpnīcu”.
1992.gadā notiek uzņēmuma privatizācija. 1996.gadā a/s kontrolpakete nonāk Igauņu uzņēmuma “Rakvere” rokās. 1998.gadā “Rakveri” nopērk Somijas uzņēmums “HK Ruakatalo Oyi” līdz ar to a/s “Rīgas Miesnieks” nonāk Somijas un Igaunijas pakļautībā.
Pašlaik uzņēmumā strādā ap 300 darbinieku, kuru skaits svārstās atkarībā no sezonas, un a/s “Rīgas Miesnieks” ražo ap 200 dažādu gaļas un tās pārstrādes produktu.
Uzņēmums savu produkciju eksportē uz Igauniju, Lietuvu, un turpmākajā laikā ir plānots eksportēt arī uz Krieviju. A/S “Rīgas Miesnieks” ir pirmais uzņēmums Baltijā, kurš ir saņēmis ISO un HASEK sertifikātus, kas apliecina, ka saražotā produkcija ir cilvēku veselībai nekaitīga un atbilst visām kvalitātes prasībām.

A/S “Rīgas Miesnieks” ir speciāla nodaļa HORECA, kas ir saīsinājums no angļu valodas – hotels, restorants & caffe un nodarbojas ar gaļas un tās izstrādājumu pārdošanu viesnīcām, restorāniem un kafejnīcām. HORECA izplata gaļas pusfabrikātus, speciālus gaļas un tās pārstrādes produktus un svaigu gaļu. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties