Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:383803
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    5
1.  Vispārīgas ziņas par uzņēmumu    6
2.  A/S „Dobeles Dzirnavnieks” laboratorijas    7
2.1.  Vispārējie noteikumi    7
2.2.  Laboratorijas vispārējie uzdevumi    8
2.3.  Darbinieku vispārējā konfidencialitāte    8
3.  Izejvielas    9
3.1.  Graudu kontrolējamie radītāji    9
4.  Gatava produkcija    14
4.1.  Milti    14
4.2.  Miltu maisījumi    15
4.3.  Miltu kontrolējamie radītāji    16
5.  Glabāšanas noteikumi    21
5.1.  Fasētām pārtikas izejvielām    21
5.2.  Fasētai produkcijai    22
  Izmantotā literatūra    24
  Pielikums    25
Darba fragmentsAizvērt

2. A/S „DOBELES DZIRNAVNIEKS” LABORATORIJAS
2.1. Vispārējie noteikumi
Ražošanas laboratorija ir pastāvīga rūpnīcas daļa. Firmas A/S „Dobeles Dzirnavnieks” laboratorija ir testēšanas laboratorija, kuras darbības mērķis ir ar savu darbu nodrošināt rūpnīcā atbilstošas produkcijas – putru, miltu un miltu maisījumu ražošanu atbilstoši NTD - normatīva tehniskā dokumentācija.
Laboratorijas galvenais mērķis ir veikt kontroli par tehnoloģisko procesu, kontrolēt izejvielu un gatavās produkcijas kvalitāti.
Laboratorijas galvenie uzdevumi:
• Kontrole pa tehnoloģisko instrukciju ievērošanu visās ražošanas stadijās.
• Kontrole par gatavās produkcijas atbilstību standartiem un tehniskajiem noteikumiem.
• Kontrole par izejvielu, ko saņem rūpnīca, kvalitāti.
• Kontrole par instrukciju ievērošanu, uzglabājot izejvielas un gatavo produkciju.
• Gatavās produkcijas organoleptiskās kontroles organizēšana.
• Kontrolēt gatavās produkcija – organoleptiskie radītāji, metālmagnētiskie piemaisījumi, kaitēkļu invāzija miltiem: lipekli, mitruma noteikšana, pelnvielu daudzums, miltu maisījumiem: mitruma noteikšana, cepamīpašības.
• Kontrolēt noteiktās produkcijas ražošanas tehnoloģijas ievērošanu visās ražošanas stadijās.
• Izbrāķēt gatavo produkciju un izejvielas, ja to kvalitāte neatbilst noteiktajai NTD.
• Informēt par analīžu rezultātiem ražošanas vadītājus un direktoru. [3]

2.2. Laboratorijas vispārējie uzdevumi
• Analizēt brāķa rašanās cēloņus, piedalīties ražošanas nepilnību novēršanā.
• Piedalīties pretenziju par gatavās produkcijas kvalitāti izskatīšanā
• Piedalīties un organizēt rūpnīcas cehu sanitārā stāvokļa pārbaudes
• Savlaicīgi un pareizi aizpildīt laboratorijas analīžu žurnālu
• Izgatavot pieprasīto atskaiti
• Piedalīties esošo standartu pārskatīšanā un jauno tehnisko noteikumu izstrādāšanā
Firmas A/S „Dobeles Dzirnavnieks” laboratorijas ir pastāvīgas rūpnīcas struktūrvienība.

2.3. Darbinieku vispārējā konfidencialitāte
Laboratorijas personālam ir jāievēro profesionālie noslēpumi attiecībā uz visu informāciju, kura iegūta, veicot savus uzdevumus, kā arī lietotāja nosacījumi, kas paredzēti darbības konfidencialitāte un drošībai.
Izmeklējumu un mērījumu rezultāti ir konfidenciāli un par tiem tiek ziņots tikai pasūtītājiem.
Testēšanas rezultāti tiek uzglabāti telpā, kurā ierobežota nepiederošu personu iekļūšana un nodrošināta testēšanas pārskata drošība.[3]

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties