Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
14,20 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:913651
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads    4
2.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    5
3.  Apmeklētāju skaita aprēķins    6
4.  Sortimenta minimuma sastādīšana    7
5.  Porciju skaita aprēķins    9
6.  Ēdienkartes sastādīšana    11
7.  Ēdienu tehnoloģisko karšu sastādīšana    13
8.  Ēdienu sortimenta izvērtējums    28
9.  Dienā nepieciešamo izejvielu daudzuma aprēķins    31
10.  Pārtikas produktu prečziniskais raksturojums    39
11.  Secinājumi    40lpp
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Veidojot ēdienkarti kafejnīcai, ir jāizvēlas tādi ēdieni, kas samērā ātri ir pagatavojami un pieprasīti. Ļoti svarīgi ir izvērtēt cik pieprasīts ir ēdiens un cik ilgs ir tehnoloģiskais process.
Tehnoloģiskās kartes ir nepieciešamas pavāriem, lai varētu pagatavot dažādus ēdienus. Tehnoloģiskajās kartēs tiek norādīts svars vienai porcijai vai vienam kilogramam ēdiena, kā arī bruto un neto, un temperatūra.
Lai ilgāk uzglabātu pārtikas produktus, nepieciešams ievērot pareizu uzglabāšanas temperatūru, kā arī pareizu uzglabāšanas vietu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties