Kārtot pēc: Datuma, dilst.
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija |
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Ēdienkarte un tās analīze
Paraugs pamatskolai3
Apskatīt -
Zefīra ražošana un tā dzīves cikla ietekme uz vidi
Paraugs augstskolai12
Apskatīt -
Mērinstrumenti zefīra ražošanā
Paraugs vidusskolai3
Apskatīt -
Vīna fermentēšana
Paraugs augstskolai7
Apskatīt -
Apskatīt
-
Izejvielu un noliktavu aprēķins
Paraugs augstskolai5
Apskatīt -
Jūras veltes
Paraugs vidusskolai1
Apskatīt -
Tehnoloģiskā karte
Paraugs pamatskolai1
Apskatīt -
Galda etiķete. Ēdienu pasniegšana kopā ar vīniem
Paraugs vidusskolai3
Apskatīt -
Kviešu maizes struktūra un šokolādes viskozitāte
Paraugs augstskolai3
Apskatīt -
Veselīgs uzturs
Paraugs vidusskolai2
Apskatīt -
Paškontroles
Paraugs vidusskolai1
Apskatīt -
Kalkulācija un uzskaite
Paraugs vidusskolai7
Apskatīt -
Kokteiļu grupas
Paraugs vidusskolai2
Apskatīt -
Uzņēmumā ražoto produktu realizācijas plānošana un uzglabāšanas laiku noteikšana
Paraugs augstskolai6
Apskatīt -
Ēdienu un dzērienu saderība
Paraugs vidusskolai1
Apskatīt -
Ēdienkartes analīze
Paraugs vidusskolai2
Apskatīt -
Personālvadība uzņēmumā "Shanghai"
Paraugs augstskolai3
Apskatīt -
Populārāko pārtikā lietojamo eļļu salīdzinājums
Paraugs vidusskolai13
Apskatīt -
Patstāvīgais darbs - uzskaite un kalkulācija
Paraugs vidusskolai5
Apskatīt -
Ēdienu un dzērienu pasniegšanas termometrs
Paraugs vidusskolai2
Apskatīt -
Ēdienkarte pusdienām
Paraugs pamatskolai1
Apskatīt -
Apskatīt
-
Sabalansēta dienas ēdienkarte
Paraugs vidusskolai1
Apskatīt -
Japāņu ēdienkarte
Paraugs vidusskolai1
Apskatīt