Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:550430
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Rupjmaizes kārtojums ar rīvētām brūklenēm un putukrējumu
Apraksts. Rupjmaizi sarīvē, sajauc ar paredzēto cukura daudzumu. Tīrā pannā uzkarsē sviestu un maisot apcep rīvmaizi zeltaini brūnu. Atdzesē un pārkaisa ar kanēli. Saldo krējumu saputo ar cukuru un vaniļas cukuru. Desertu kārto caurspīdīgā stikla traukā, lai labi būtu saredzamas kārtas. Vispirms liek daļu rupjmaizes, pēc tam kārtu ievārījuma, virs tā putukrējumu. Atkārto , līdz visi produkti izlietoti. Virsējai jābūt rudzu maizes kārtai, kuru noformē ar putukrējumu un ievārījuma „actiņām”.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties