Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:747247
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.03.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Rezultāti un to izvērtējums:
Pēc eksperimentāliem datiem kalcija (II) jonu masa dzeramajā jogurtā Vilvi drinking ar persiku un aprikožu garšu ir (118,33±0,98) mg uz 100 g produkta. Pēc literatūras datiem kalcija saturs dažāda veida jogurtiem svārstās no 80 līdz 310 mg uz 100 g produkta un ir atkarīgs gan no pārējām sastāvdaļām, gan no paša ražotāja. [3] Kalcija saturs līdzīgos jogurtos tika apkopots 3. tabulā. [4] Analizējamā jogurta parauga kalcija masa iekļaujās teorētisko vērtību intervālā. Drošības intervāls sastāda 0,83% no iegūtas vērtības, kas norāda uz mazo rezultātu izkliedi. Viens no kļūdas avotiem ir stehiometriskā punkta noteikšana analizējamā parauga titrēšanas laikā. Krāsa mainījās no rozas uz violeti-rozo un tad uz violeto krāsi, ko bija grūti atšķirt.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties