Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:778985
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.06.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
1. Izvēloties ēdienam piemērotu vīnu, noteikti jāņem vērā abu garšu savienojamība. Sāļas un skābas garšas ēdieni vairāk ies kopā ar saldāku vīnu, bet saldāki un sīvāki ēdieni – ar skābāku vai rūgtāku vīnu.
2. Vieglie vīni derēs tādiem ēdieniem, kā zivis, veģetārie ēdieni, miltu izstrādājumi un deserti. Garšas ziņā bagātāki vīni derēs gaļai, kā arī daļai veģetāro ēdienu, miltu izstrādājumu. Protams, viss ir atkarīgs no paša ēdiena sastāva un garšas.
3. Ēdienu un vīnu pasniegšanas tradīcijas ir nemitīgā attīstībā. Ja pirms desmit gadiem bija modē dzert baltvīna ar balto gaļu, zivīm, jūras veltēm, un sarkanvīnu - ar sarkano gaļu, sieriem un medījumiem, tad tagad tiek veikti arvien jauni eksperimenti ar garšām un ieviestas novitātes ēdienu un vīnu aliansē.
4. Ja vīnu nosaukumi šķiet pārāk mulsinoši, pielikumā atrodami vīnu veidi, to apraksti, saderība ar ēdieniem un pasniegšanas temperatūra.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties