Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:935079
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.09.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 15 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Šīs tūrisma produkts aptver daļu no vietām Zemgalē un Kurzemē, kur ir iespēja nobaudīt dažādus pārtikas produktus. Šie produkti tiek ražoti rūpnīcās, ceptuvēs, zemnieku saimniecībās. Šeit tiek piedāvāta iespēja apskatīt, kā top šie produkti, kā arī nogaršot nobaudīt produkciju. Šie ir tie produkti, ko ir iespējams iegādāties lielveikalos. Citviet degustēšana ir kā papildpakalpojums jau esošajam pakalpojumam.
Tūrisma produkta reklāmas sauklis ir „Iemīli Kurzemi un Zemgali - caur vēderu!”. Saukļa pamatdoma ir aizņemta no pazīstamā teiciena „Mīlestība iet caur vēderu”. Tā kā ekskursijas galvenais mērķis ir nobaudīt garšīgus ēdienus, ko piedāvā uzņēmumi Kurzemē un Zemgalē, tad, manuprāt, garšīgi paēdot tūristi spēs vairāk un savādāk iemīlēt šos Latvijas novadus.
Ekskursija ilgst 2 dienas. Ekskursijas sākuma punkts ir Rīga un Jelgava, tiek piedāvātas abas šīs pilsētas, jo tūrisma produkts tiks reklamēts un popularizēts abās pilsētās.
Pircējs – mērķauditorija. Tā kā garšīgi paēst, vai vismaz nobaudīt garšīgu ēdienu patīk ikvienam, tad šim tūrisma produktam mērķauditorija ir diezgan plaša. Sākot jau ar maziem bērniem un beidzot ar pensionāriem. Tūrisma produktā netiek iekļauti aktīvā tūrisma komponenti, tieši tādēļ arī cilvēkiem gados nebūs problēmu dodies šādā ekskursijā.

Pakalpojuma programma
Ekskursijas datumi 19. – 20. jūlijs un 16.- 17. augusts.
1.diena
Kazas siera un piena baudīšana z/s „Līcīši” - saimniecība nodarbojas ar tīršķirnes kazu audzēšanu, kazas piena pārstrādi un realizāciju Latvijas lielveikalu tīklos, kā arī Rīgas restorānos. Saimniecība piedāvā apskatīt kazas siera ražošanas procesu (Līcīši 2008, ER).
SIA „Bauskas alus” alusdarītavas apskate un alus baudīšana – Tradīcijas veido Bauskas alus labo garšu. Iespēja ikvienam nogaršot latviešu tradicionālo alu, bet jaunajiem veselības dzērienu, kā arī raudzīties alus ražošanas procesā (Bauskas alus 2008, ER).

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1325043
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties