Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
14,20 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:205393
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.01.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
1.  Ēdināšanas uzņēmuma raksturojums    5
2.  Apmeklētāju skaita aprēķins    6
3.  Sortimenta minimuma sastādīšana    9
4.  Porciju skaita aprēķins    10
5.  Ēdienkartes sastādīšana    13
6.  Ēdienu tehnoloģisko karšu izstrāde    15
6.1.  ehnoloģiskā karte Nr. 1    16
6.2.  Tehnoloģiskā karte Nr. 2    18
6.3.  Tehnoloģiskā karte Nr. 3    20
6.4.  Tehnoloģiskā karte Nr. 4    22
6.5.  Tehnoloģiskā karte Nr. 5    24
6.6.  Tehnoloģiskā karte Nr. 6    26
6.7.  Tehnoloģiskā karte Nr. 7    28
6.8.  Tehnoloģiskā karte Nr. 8    30
6.9.  Detalizēts apraksts Nr. 1    32
6.10.  Detalizēts apraksts Nr. 2    34
7.  Ēdiena izejvielu izmaksu aprēķins (kalkulācija)    35
8.  Ēdienu kvalitātes izvērtējums    36
9.  Dienā nepieciešamo izejvielu daudzuma aprēķins    39
10.  Izejvielu prečziniskais raksturojums    49
  Kopsavilkums    52
  Izmantotā literatūra    53
Darba fragmentsAizvērt

KOPSAVILKUMS
Uzņēmuma izveidei ir nepieciešama ideja, kas spētu piesaistīt klientu, un šīs idejas dzīvotspējas analīze. Ja nākotnes vīzija par uzņēmumu ir veiksmīgi realizējama, tad nepieciešams veikt pakāpenisku uzņēmuma projekta izstrādi. Taču bieži gadās, ka uzņēmuma vadītājs nav zinošs viesmīlības nozarē un tiek pārkāptas daudzas likumdošanas normas vai tehnoloģiskais process nenorit īsti veiksmīgi, nesot uzņēmējam tikai zaudējumus.
Mūsdienās nozīmīgs faktors ir patērētāju attieksme pret piedāvāto produktu — visbiežāk no uzņēmuma gaida precīzu un nepārprotamu rīcību. Kvalitatīvu gala rezultātu spēj nodrošināt pastāvīga materiālu un procesa kontrole, ilgstošā laika periodā.
Darbā ir izstrādāta kafejnīcas „Cinītis” tehnoloģiskā procesa dokumentācijas analīze. Izstrādāta vasaras sezonas ēdienkarte ar vasarīgu ēdienu piedāvājumu un dzērieniem. Piedāvātie ēdieni ir gan vārīti, gan sautēti, gan cepti. Ēdienkarte ir interesanta, jo ir daudzveidīgs piedāvājums.
Lai pavāriem atvieglotu darbu ir izstrādātas tehnoloģiskās kartes un ēdienu detalizēti apraksti, kur norādītas sastāvdaļas un to nepieciešamais daudzums.
Ēdināšanas uzņēmums „Cinītis” ir rūpīgi pārdomājis un izstrādājis ēdienkarti, rūpīgi izpētot mērķgrupas un savu vietu tirgū.
Izstrādājot dokumentāciju ēdināšanas uzņēmumam, autore guva zināšanas, kas noderēs veidojot turpmāko karjeru.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,70 €
Materiālu komplekts Nr. 1248203
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties