KOPSAVILKUMS
Kursa darbā redzama ēdināšanas uzņēmuma „Zaķis” tehnoloģiskā procesa norises dokumentācija, kas sevī ietver
• Apmeklētāju skaita aprēķins
• Sortimenta minimums
• Porciju skaita aprēķins
• Izvēles ēdienkarte
• Ēdienu tehnoloģiskās kartes
• Izejvielu izmaksu aprēķini
• Ēdiena kvalitātes izvērtējums
• Nepieciešamo izejvielu daudzuma aprēķins
• Izejvielu prečziniskais raksturojums
Uzņēmums atrodas Jelgavā – studentu pilsētā. Tieši šī iemesla dēļ „Zaķa” mērķa grupa galvenokārt ir studenti. Ēdināšanas uzņēmuma tips – kafejnīca.
Kursa darbs izstrādāts tik tālu, lai uzņēmums veiksmīgi varētu darboties un sniegt ēdināšanas pakalpojumus klientiem. Darbā redzams, ka vidējais klientu daudzums dienā varētu sasniegt 265 cilvēkus, kas ir samērā daudz.
…