Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:549225
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Padomi, kā noteikt zivs kvalitāti
Gatavojot suši, svarīgākais priekšnoteikums ir pārliecināties, ka zivs tiešām ir svaiga. Zutis un astoņkājis vienmēr ir jānovāra. Turpinājumā būs minētas dažas pazīmes, pēc kurām var noteikt zivs, molusku un vēžveidīgo kvalitāti un svaigumu, kā arī sniegti padomi, kā pareizi uzglabāt jūras produktus.
Svaigai zivij jābūt spīdīgai, pat spožai.
Zivs ķermenim jābūt stingram, bet gaļai - tvirtai.
Vairumam svaigu zivju ir dzidras acis.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties