Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:555261
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.11.2003.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1.Vārītu zivs ēdieni:
zivi vārīties liek vārošā ūdenī, lai iegūtu kvalitatīvu
vārāmo produktu.

lai iegūtu vāramo šķīdumu, produktu liek vārīties
aukstā ūdenī.

2.Zivju uzturvērtība:
zivs uzturvērtība ir atkarīga no sugas, vecuma un
lieluma.

3.Zivs pirmapstrāde:
atzvīņo
uzšķēršana
atdala galvu un reizē ar galvu izņem iekšas
mazgāšana vai skalošana
pusfabrikātu veidošana
dala porciju gabalos
Tā sagriež zivi:

Vārīšanai Cepšanai





Pirms cepšanas reizēm izdauza ar āmuriņu, lai mazinātu zivs specifisko garšu, pirms termiskās apstrādes.

4.Zivs dalīšana filejās:
1) Veselā veidā – domātas vārīšanai, tvaikošanai un
cepšanai pamatpaņēmienā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties