TETRA TOP LATVIJĀ
Valmieras piens, AS ir pirmais un šobrīd vienīgais piena pārstrādes uzņēmums, kas ievieš inovatīvo Tetra Top iepakojumu ražotajiem piena produktiem, investējot jaunās tehnoloģijas ieviešanā aptuveni 750 000 latus.
2007. gada augusta Tetra Pak pētījums, kas iekļāva sešas piena pakas un to lietošanas ērtību Latvijas patērētāju vidū, liecina, ka jaunais Tetra Top iepakojums ieņem līderpozīcijas pētīto piena paku klāstā, gan pēc ērtības turot rokās, atverot, pārlejot produktu no iepakojuma citā traukā, gan attiecībā uz piena kvalitāti.
Viedokļi:
1. „Kvalitatīvu un dabīgu produktu ražošana vienmēr ir bijusi mūsu prioritāte un pārliecība. Jaunais iepakojums saskan ar šo pārliecību, rūpējoties, lai pircējs saņem kvalitatīvus piena produktus iepakojumā, kas vislabāk spēj aizsargāt un nodrošināt visas vērtīgās uzturvielas, ko satur piena produkti.”, teic Harijs Panke, Valmieras piens, AS ģenerāldirektors.
2. „Tetra Top pildīšanas iekārtā ir iestrādāta produkta paaugstinātas higiēnas nodrošināšanas sistēma, kas ļauj „Valmieras piens” garantēt produktu augstu kvalitāti, drošību un svaigumu. Esam pārliecināti, ka modernais piena iepakojums pircējiem piedāvās Latvijā vēl nebijušu piena lietošanas ērtību. Bez tam, mēs arī uzskatām, ka esam spējuši atrast arī optimālāko kompromisu starp pircējiem piedāvāto lietošanas ērtību un videi draudzīgu iepakojumu sistēmu, kas lieliski saskan arī ar „Valmieras piens” stratēģiju.”, stāsta Jonny Olsson, Tetra Pak Eiropas Ziemeļvalstu reģiona direktors.
3. Atis Tupiņš, diētas ārsts: „Pateicoties modernajai tehnoloģijai, jaunais „Valmieras piens” produktu iepakojums nodrošina teicamus produktu uzglabāšanas standartus. Dabīgi piena produkti un to dabīgo īpašību maksimāla saglabāšana funkcionālā un ērtā iepakojumā, ir svarīgi faktori, kas ļauj gūt pārliecību, ka lietojam augstvērtīgus piena produktus.”
Līdz ar jaunā iepakojuma ieviešanu, Valmieras piens, AS laiž klajā arī jaunu produktu sēriju – dzeramos jogurtus ar 6 dažādām piedevām – ķiršu, mango-vaniļas, apelsīnu-mango-burkānu, zemeņu, persiku un dzērveņu-brūkleņu.
…