Kārtot pēc: Datuma, dilst.
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija |
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Mācību metodiskā izstrādne pārtikas gatavošanā
Konspekts pamatskolai3
Apskatīt -
Apskatīt
-
Kvantitatīva C vitamīna (L-askorbīnskābes) noteikšana svaigos, saldētos un konservētos persikos ar jodometriskās titrēšanas metodi
Konspekts vidusskolai4
Apskatīt -
Kalcija noteikšana jogurtā
Konspekts augstskolai7
Apskatīt -
Neorganisko savienojumu izmantošana pārtikā
Konspekts vidusskolai2
Apskatīt -
Aizvietoto karbonskābju izmantošana pārtikā
Konspekts vidusskolai2
Apskatīt -
Darba tirgus prasības 21. gadsimtā
Konspekts vidusskolai3
Apskatīt -
Apskatīt
-
Asais, bet veselīgais garšaugs - čili
Konspekts pamatskolai2
Apskatīt -
Apskatīt
-
Sviesta veidi – Gī sviests un baltais sviests
Konspekts vidusskolai2
Apskatīt -
Apskatīt
-
No kokosrieksta iegūstamie produkti
Konspekts vidusskolai2
Apskatīt -
Šokolādes statistiskā analīze
Konspekts vidusskolai4
Apskatīt -
Мороженое. История лакомства, любимого всеми
Konspekts pamatskolai2
Apskatīt -
Trīs Latvijā ražoti inovatīvi produkti
Konspekts pamatskolai2
Apskatīt -
Alus tehnoloģiskais process
Konspekts augstskolai22
Apskatīt -
Dienas ēdienkarte
Konspekts vidusskolai2
Apskatīt -
Pārbaudes darbs par graudiem
Konspekts pamatskolai5
Apskatīt -
Vienas dienas sabalansētas ēdienkartes un tehnoloģiskās dokumentācijas izstrāde
Konspekts augstskolai32
Apskatīt -
Apskatīt
-
Latvian Cuisine
Konspekts vidusskolai1
Apskatīt -
Meksikas nacionālā virtuve
Konspekts augstskolai14
Apskatīt -
Apskatīt
-
Apskatīt