Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:954837
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.12.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Siera gatavošanas tehnoloģija ir līdzīga visā pasaulē, un tai ir vairāki posmi. Pirmajā posmā piens sadalās biezpiena pārslās un sūkalās. Piens tiek sarecināts divējādi - ar pienskābes baktērijām vai pievienojot no teļa kuņģa iegūtos fermentus. Tad biezpiena masa tiek notecināta sietā vai audumā.
Kādreiz biezpiena masu notecināja grozā, tāpēc, tulkojumā no daudzām valodām vārds siers nozīmē grozs.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties