Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:108840
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1) Izžūšana. Zivju muskuļaudu un virsmas krāsa pasliktinās, muskuļaudi iegūst sausu, porainu, trauslu un drumstalīgu konsistenci, notiek olbaltumvielu denaturācija, samazinās muskuļaudu ūdens saturēšanas spējas, nav svaigu zivju smarža un garšu.
2) Sasmakums - norāda, ka notiek olbaltumvielu denaturācija, ja saldētas zivis ilgi uzglabā. Sasmakums veidojas tad, ja nav pietiekoši zema sasaldēšanas un uzglabāšanas temperatūra, zivis nav glazētas, tās izžūst. Vairāk novērojams zivīs ar zemu tauku saturu, šādas zivis vairāk izžūst saldētā veidā.
3) Krāsas izmaiņas. Zem ādas parādās dzeltējums, kā arī muskuļaudi kļūst pelnu pelēkā krāsā. Bojāšanās iemesls ir saldētu zivju uzglabāšanas temperatūras neievērošana.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties