Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:346613
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.12.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Sensorās novērtēšanas vieta un vērtētāji    4
2.  Paraugu sagatavošana    6
3.  Vērtēšanas norise    9
4.  Vērtēšanas datu analīze    10
  Secinājumi    12
  Izmantotā literatūra    13
  Pielikums    14
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Emocionālajā metodē tika noteikts, ka paraugs B vērtētājiem patika vismazāk, bet paraugs A un C vērtētājiem patika vienlīdz stipri.
2. Raksturojošajā metodē tika noteikts, ka sūkalu dzērienu krāsā ir būtiskas atšķirības starp paraugu C un B. Paraugs C ir brūnākas krāsas nekā paraugs B. Bet nav būtisku atšķirību starp paraugu A un B, kā arī starp paraugu A un C.
3. Pēc Tjūkija testa sūkalu paraugiem Garšai + Smaržai nav būtisku atšķirību. Visiem paraugiem ir vienlīdz izteikta Garša + Smarža.
4. Sūkalu dzērienu paraugs B ir ar visbiezāko konsistenci salīdzinot ar paraugu A un C. Starp paraugu A un C nebija būtisku atšķirību.
5. Sūkalu dzērienu skābums ir būtiski atšķirīgs paraugam B, tas atšķiras no parauga C un A. Paraugs B ir skābāks par paraugu A un C. Bet A un C paraugi savā starpā nav būtiski atšķirīgi.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties