Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:427927
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pārtikas piedevas ir dažādas dabīgas un mākslīgas vielas, kuras ražotāji lieto savās interesēs, lai produkts ilgi un labi glabātos, būtu izskatīgs un saistītu patērētāju ar smaržu un garšu. Ar pārtikas piedevām saprot saldinātājvielas, krāsvielas, antioksidantus, konservantus, emulgatorus, stabilizētājus un aizsarggāzes (iepakojuma gāzes). 
Pēc uzturzinātnieku atzinuma visvairāk alerģisko reakciju patērētajiem izraisa krāsvielas, no tām cieš 89% bērnu ar paaugstinātu jutību. 71% bērnu ir jutīgi pret garšas uzlabotājiem un konservantiem.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties