Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:886895
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.05.2023.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pārtikas piedevas – “Ādažu” diļļu čipsi
- Maltodekstrīns – E1400
- Pienskābe – E270
- Citronskābe – E330
- Mononātrija glutamāts – E621
- Dinātrija 5'-ribonukleotīds – E635
- Silīcija dioksīds – E551
Maltodekstrīns – E1400
Maltodekstrīns ir polisaharīds, ko izmanto kā pārtikas sastāvdaļu, ogļhidrāts. To var izgatavot no jebkuras cietes - kukurūzu, kviešu, rīsu, kartupeļu. Maltodekstrīns ir viegli sagremojams, uzsūcas tikpat ātri kā glikoze un var būt vidēji salds vai gandrīz bez garšas. Tas tiek izmantots kā lēta piedeva, lai pagarinātu uzglabāšanas laiku. Tas var arī kalpot kā cukura vai tauku aizstājējs pārstrādātā pārtikā. Maltodekstrīns nav kaitīgs, un to parasti uzskata par drošu pārtikas piedevu. Maltodekstrīnu bieži izmanto pārtikas produktos, lai uzlabotu to tekstūru, garšu un ilgāku glabāšanu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties