Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
9,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:448411
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

10. Punkts
Transportēšanas mērķi
Transportēšanas galvenais mērķis – pēc iespējas pilnīgāk saglabāt maksimālu tīrību, unikālās īpašības un visu krāsu un garšu paleti vīna, konjaka un pārējo preču transportēšanas laikā.
Ar šo problēmu, tiek galā mūsu starpnieks, kura transports tiek rūpīgi tīrīts labākajās automazgātuvēs Eiropā, par ko liecina atbilstošs kvalitātes sertifikāts.
Pateicoties mūsdienu autocisternām ar starpsienu izolāciju un pastāvīgu kontroli pār pārvadājamo šķidrumu temperatūru ar uzstādīto sensoru, produkti tiek piegādāti visaugstākajā līmenī.

Produktu transportēšana
Kā jebkuram stiklā ietvertam produktam, arī alkoholam pastāv savi priekšnoteikumi, kurus jāievēro, lai produkts nokļūtu neskarts no sākumpunkta līdz galapunktam. Galvenās lietas, kuras nodarbina jebkuru alkoholisko dzērienu pārvadātāju ir sekojošas:
• Alkohola izlīšanas minimizācija
• Pudeļu plīsumu novēršana
• Ērtums un izmaksas
• Enerģijas un CO2 izmešu daudzuma samazināšana
Ņemot par piemēru vīnu, esam izpētījuši 3 svarīgus faktorus, kas jāņem vērā, pārvadājot tieši šādu dzērienu:
• Vīna temperatūrai transportēšanas laikā jābūt no 12- 18 oC- Temperatūras saglabāšanai ir kritiska nozīme, pārvadājot vīna izstrādājumus. Pārmērīgs karstums var izraisīt dzēriena izplešanos un korķa izstumšanu no pudeles, izlejot vai sabojājot dzērienu. Līdz ar to, ir ļoti svarīgi, lai vīns tiktu transportēts tā saucamajos „klimatiskajos furgonos”, kuros ir iespējams viegli kontrolēt temperatūras izmaiņas.
• Vīna temperatūras svārstības nedrīkst pārsniegt 5 oC robežu- Pudeles, kuras tikušas pakļautas atkārtotām temperatūras izmaiņām, parasti izmaina dzēriena kvalitāti.
• Ir svarīgi transportēšanas laikā novērst jebkāda veida vīna sakratīšanu- Lai gan parasti vīns tiek iepakots triecienizturīgā iepakojumā un transportēts ciešos apstākļos, ir svarīgi to nostādināt vismaz nedēļu pēc atvešanas uz veikalu.
Pateicoties mūsu partnēra lielāi profesionālai pieredzei, plašām piegadēs iespējam un punktuālai darbībai, mūms ir iespēja saņemt vajdzīgo produkciju laicīgi un bez bojājumiem.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1329523
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties