Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:814821
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.04.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

3.slaids
Ķīna ir liela valsts, līdz ar to, dažādos tās reģionos ir atšķirīgs klimats, kas tad arī būtiski ietekmē virtuvi dažādos tās reģionos. Ķīnu varētu sadalīt četros lielos gastronomijas reģionos:
Dienvidrietumi – Sičuaņa ir slavena ar saviem asajiem un karstajiem ēdieniem, kuru pagatavošanā izmanto čili, sarkanos un melnos piparus.
Ziemeļi – Pekina – virtuvē nozīmīgu vietu ieņem nūdeles, pelmeņi un pankūkas, kas tiek gatavotas no kviešu miltiem. Kvieši šajā reģionā ir pamatprodukts. Populāras ir arī bagātīgas, sāļas mērces, īpaši, ja tiek pasniegtas ar ceptu pīli.
Dienvidi virtuve ir viegla un maigāka, galvenokārt balstās uz stir fry ēdieniem, kur izmanto dārzeņus un gaļu.
Dienvidaustrumi – Šanhajas reģionā zivis un jūras produkti ir pieejami visu gadu. Ēdienus gatavo sālītus un bagātīgus. Pati Šanhaja ir diezgan jauna pilsēta. Šī iemesla dēļ tajā nav izteiktu senu kulinārijas tradīciju.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties