Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:165527
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.10.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kartupeļu putra – viegla un gaisīga piedeva dažādiem ēdieniem. Veselīga, barojoša un viegla – apēd un aizmirsti. It kā vienkāršs ēdiens, bet vai tikai? Taisīt to parastu vai arī sarežģītu tas jau ir tikai laika vai arī gaumes jautājums, bet galvenais lai ir garšīgi. Kartupeļu putra nu reiz ir tas ēdiens, kas ļauj saimniecei pierādīt savu meistarību un māksliniecisko talantu.
Katrā valstī kartupeļu putru gatavo mazliet savādāk, taču ar vislielāko izdomu izceļas franči. Viņi no putras gatavo daudz un dažādus ēdienus, kam katram ir savs nosaukums.
Kartupeļu putrai pievieno sasmalcinātas mandeles un melnās trifeles, veido bumbiņas, apviļā tās olu – piena maisījumā, apcep friterī un iegūst kartupeļus Bernī.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1148935
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties