Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:545876
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Visus ēdināšanas uzņēmumus var iedalīt vairākos veidos, kopēja vispasaules iedalījuma gan nav, jo atšķiras katras valsts un kultūras priekšstati un pieņēmumi par šiem uzņēmumiem. Viens no iespējamiem iemesliem, kas traucē to izveidot, ir nozares nemitīga attīstība. Daudzas rietumvalstis visus ēdināšanas uzņēmumus dēvē par restorāniem un tos iedala:
pilna servisa restorāni (ar plašu ēdienu izvēli, viesmīļu pakalpojumiem);
specializētie restorāni (ātrās apkalpošanas, nacionālie u.c.).
Pie pilna servisa uzņēmumiem pieder tikai restorāni. Pārējos var uzskatīt par specializētajiem, jo katram no tiem ir kāda noteikta pazīme. Latvijā ēdināšanas uzņēmumus varētu iedalīt, ņemot vērā kritērijus, kas nosaka atšķirības starp tiem:
apkalpošanas veids;
apmeklētāju vēlmes, uzņēmuma apmeklēšanas mērķis;
realizējamās produkcijas sortiments;
ražošanas un tirdzniecības īpatnības.
Iedalījuma uzdevums ir radīt potenciālajam viesim priekšstatu par ēdināšanas uzņēmumu, sniedzot nepieciešamo informāciju par to.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1128018
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties