Datu un rezultātu analīze un izvērtēšana:
Pētījuma rezultāti ir pārsteidzoši, j atklājās, ka tikai šajos piecos pārtikas produktos kopumā ņemot ir 17 dažādas evielas. Arī to ietekme uz veselību ir dažāda.
No 17 vielām – 10 ir veselībai nekaitīgas, 1 var izraisīt veselības traucējumus, tomēr tie ir minimāli, tādēļ šo vielu var uzskatīt par nekaitīgu. 4 vielas var izraisīt nopietnākus veselības traucējumus, tādēļ jālieto apdomīgi, 1 viela – pārtikā nav ieteicama, tādēļ ar tās lietošanu jābūt uzmanīgiem, bet par vēl vienas evielas ietekmi uz veselību nav informācijas, tāpēc arī ar šīs vielas lietošanu jābūt uzmanīgiem.
Apkopojot rezultātus ir skaidrs, ka pētījums ir izdevies, jo tā laikā tika uzzināts daudz jauna par evielu ietekmi uz cilvēka organismu. Pētījums ļāva arī kritiskāk paskatīties uz saviem ēšanas paradumiem.
Secinājums: Hipotēzi izdevās apstiprināt, vismaz par šiem 5 pārtikas produktiem, tomēr nešaubos, ka apskatos visus pārtikas produktus, kas ir manā ēdienkartē, rezultāti būtu vel pārsteidzošāki.
…