Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:944523
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.08.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Fermentu aktivitātes samazināšanas teorija
Mūsdienu krievu zinātnieki uzskata, ka novecošana ir samazinātas fermentu darbības sēkas.
Koloīdas vielas samazināta spēja saistīt ūdeni
Daudzi zinātnieki uzskata, ka viens no novecošanās iemesliem ir samazināta spēja koloīdas vielas, īpaši olbaltumvielas, saistīt lielu daudzumu ūdens. Ūdens ir saistīts ar daudzu ķīmisku reakciju un fizikāli ķīmisko procesu dzīves pamatā. Cilvēka ķermenis stingri regulē ūdens saturu katra orgāna un katros audos. Iekšējās vides noturēšana organismā, ieskaitot noteiktu saturu ūdens - viens no galvenajiem nosacījumiem normālai dzīves. Novecojot ūdens daudzums organismā samazinās.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties