Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:444612
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
Banketa raksturojums    1
II  Banketa apstākļi    1
III  Pasūtījuma pieņemšana    3
IV  Ēdienkarte    4
4.1  Viesu ēdienkarte    4
4.2  Ēdienkarte virtuvei    4
Trauku un inventāra saraksts    5
VI  Galda klāšanas secība un nepieciešanos galdu skaita aprēķins, galda klājuma shēma    5
6.1  Galda klāšanās secība    5
6.2  Galdu skaita aprēķins    6
6.3  Galda klājuma shēma    6
VII  Personāla saraksts    6
VIII  Banketa apkalpošanas plāns un pasākuma plāns    7
8.1  Banketa apkalpošanas plāns    7
8.2  Banketa pasākumu plāns    7
IX  Banketa ēdienu un dzērienu izmaksas    8
Kopējās banketa izmaksas    8
Darba fragmentsAizvērt

Bankets tiek rīkots pēc firmas (kurai ir jubileja: 10 gadi starptautiskā tirgū) pasūtījuma, kas nodarbojās ar ziedu vairumtirdzniecības pārdošanu. Kolektīvam, kas sastāv no 50 cilvēkiem.
Banketa veids: sēdošs ar daļēju apkalpošanu.

Apkalpošana notiks pēc krievu apkalpošanas metodes, kad ēdieni tiek pasniegti koplietošanas traukos, kuri tiek izvietoti galda vidū, un viesi paši izvēlās sev piemēroto ēdienu un porciju. Galds tiks iepriekš uzklāts ar individuālo galda klājumu, ņemot vērā pasūtījumu.

II Banketa apstākļi.

Bankets notiks Rīgā, Lubānas ielā 39a, kafejnīcās „Raiway” otrajā stāvā.
Banketa zāles raksturojums:

Banketa zālē ir laminēts grīdas klājums, sienas ir dekorētas ar koka klucīšiem, kas veido zālē dabīgo atmosfēru. Zālē atrodas arī deju laukums un bārs.
Banketu zāle ir piemēroti liela un plaša, ar caurspīdīgiem logiem, un gaismas klimata kontroles iekārtām. Zālē pie sienām ir izvietotās gleznas, ka dekora elements ar dabas skatiem un ainavām. Zāles apgaismojums ir dzidrs no griestos un sānos izvietotām gaismas ierīcēm. Gaisma ir maiga un nekaitinoša.
Zāles galdi veidoti no koka un ir pārklāti ar gaiši zaļiem galdautiem un paspilgtināti ar dzeltenām salvetēm, krēsli ar koka grebumu.
Banketā pārsvarā tiks izmantoti porcelāna šķīvji – balti un robaini pa malām. Un porcelāna trauki.
Ēdienkarti būs sastādījis pats klients, tā tiks rakstīta tāda veidā, lai būtu pieskaņota kopējai pasākuma atmosfērai un ērti lietojama un pārskatāma. Bankets tiks uzsākts ar auksto dārzeņu uzkodu un ka dzēriens tiks piedāvātas trīs veida sulas: apelsīnu, vīnogu un ābolu. Tad sekos karstais gaļas ēdiens, kuram klāt tiks piedāvāts vīns. Noslēgumā viesiem tiks piedāvāts piparmētru deserts ar šokolādi, kopā ar portvīnu. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1134542
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties