Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:984564
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.07.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Amata nosaukums: pavārs
Amata kods: 5122 01
Nodarbinātības apraksts: pavārs ir ēdināšanas uzņēmuma darbinieks, kas novērtē pārtikas produktu kvalitāti, veic to pimapstrādi, prot rīkoties un kopt ēdināšanas uzņēmuma aprīkojumu, ievērojot sanitārijas, higiēnas un darba drošības noteikumus, gatavo un noformē ēdienus un piedevas, zina atskaites un uzskaites pamatus, strādā komandā.

1.Vispārīgie noteikumi
1.1.Izglītība – vispārējā vidējā vai augstākā un profesionālie kursi .
1.2. Jāzin:
1.2.1.darba izpildes racionālie paņēmieni;
1.2.2. darba režīmi, Darba kārtības noteikumi, Ugunsdrošības noteikumi;
1.2.3.elektroapgādes tehniskās ekspluatācijas un drošības tehnikas noteikumi ;
1.2.4.darba aizsardzības instrukcijas ;
1 1.2.5.sanitāri tehniskie noteikumi un normatīvie akti LR likumdošanas kārtībā.
1.3. Jāprot izmantot praksē teorētiskās zināšanas, pēc vajadzības tās papildinot.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties