- Ogas

-
Ogas
Augstskola
Referāts24
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Sausā piena kvalitātes rādītāji atkarībā no uzglabāšanas režīma
Augstskola
Referāts31
Ķīmija, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Vīna gatavošana Itālijā
Augstskola
Referāts13
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Vīna degustācija un pasniegšana

-
Vīna degustācija un pasniegšana
Augstskola
Referāts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Vēsture, kultūra
-
Vīna gatavošana Itālijā
Augstskola
Referāts13
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Vīna novērtēšana, iegāde un pasniegšana
Augstskola
Referāts17
Tūrisms, viesmīlība, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Alus ražošanas tehnoloģija

-
Alus ražošanas tehnoloģija
Augstskola
Referāts9
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Uzņēmējdarbība
-
Uzturdevu aprēķināšana
Augstskola
Referāts17
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Vīna gatavošana Itālijā
Augstskola
Referāts13
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Vīna gatavošana Austrālijā un Jaunzēlandē

-
Vīna gatavošana Austrālijā un Jaunzēlandē
Augstskola
Referāts25
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Ģeogrāfija
-
Vīna gatavošana Itālijā
Augstskola
Referāts13
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Vīna novērtēšana, iegāde un pasniegšana
Augstskola
Referāts17
Tūrisms, viesmīlība, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Cuisine Francaise

-
Cuisine Francaise
Augstskola
Referāts23
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Sausā piena kvalitātes rādītāji atkarībā no uzglabāšanas režīma
Augstskola
Referāts31
Ķīmija, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Vīna gatavošana Itālijā
Augstskola
Referāts13
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija