- Dažāda veida apkaisījumi un glazūras

-
Dažāda veida apkaisījumi un glazūras
Vidusskola
Konspekts3
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Gaļa un gaļas produkti
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Sabalansēts uzturs
Vidusskola
Konspekts6
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Dzēriena kalkulācijas karte

-
Dzēriena kalkulācijas karte
Vidusskola
Konspekts1
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Ēdiena gatavošanas tehnoloģiskā karte
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Kartupeļu cietes ražošanas tehnoloģiskais apraksts
Vidusskola
Konspekts2
Uzņēmējdarbība, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Dzēriena "Pilskalna kvass" ķīmiskais sastāvs

-
Dzēriena "Pilskalna kvass" ķīmiskais sastāvs
Vidusskola
Konspekts1
Ķīmija, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Dzēriena kalkulācijas karte
Vidusskola
Konspekts1
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Ķīmiskais piesārņojums
Vidusskola
Konspekts2
Ķīmija
- Gaļa un gaļas produkti

-
Gaļa un gaļas produkti
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Gaļas kvalitātes prasības
Vidusskola
Konspekts1
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Veselīga uztura ieteikumi
Vidusskola
Konspekts9
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna
- Gaļa un gaļas produkti

-
Gaļa un gaļas produkti
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Veselīga uztura ieteikumi
Vidusskola
Konspekts9
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna