- Interjers ēdināšanas uzņēmumos

-
Interjers ēdināšanas uzņēmumos
Vidusskola
Konspekts6
Tūrisms, viesmīlība, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Kēksi
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Sabalansēts uzturs
Vidusskola
Konspekts6
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Konditoreja

-
Konditoreja
Vidusskola
Konspekts5
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Rieksti un sēkliņas
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Sabalansēts uzturs
Vidusskola
Konspekts6
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Gaļa un gaļas produkti

-
Gaļa un gaļas produkti
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Gaļas kvalitātes prasības
Vidusskola
Konspekts1
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Veselīga uztura ieteikumi
Vidusskola
Konspekts9
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna
- Gaļa un gaļas produkti

-
Gaļa un gaļas produkti
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Gaļas termiskā stāvokļa raksturojums
Vidusskola
Konspekts2
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Veselīga uztura ieteikumi
Vidusskola
Konspekts9
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Anatomija, veselība, medicīna, higiēna
- Graudaugi un milti

-
Graudaugi un milti
Vidusskola
Konspekts1
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Sabalansēts uzturs
Vidusskola
Konspekts6
Anatomija, veselība, medicīna, higiēna, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Uzturs ar pitas, kaphas un vatas ķermeņa konstitūciju
Vidusskola
Konspekts2
Filosofija, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija