- Banketu veidi un to apkalpošana

-
Banketu veidi un to apkalpošana
Augstskola
Referāts9
Tūrisms, viesmīlība, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Nacionālās biznesa īpatnības Krievijā
Augstskola
Referāts7
Uzņēmējdarbība, Tūrisms, viesmīlība
-
Saskarsmes kultūras īpatnības un klientu apkalpošanas kvalitāte viesnīcā "Fel...
Augstskola
Referāts16
Tūrisms, viesmīlība
- Alus filtrmateriāls

-
Alus filtrmateriāls
Augstskola
Referāts3
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Banketu veidi un to apkalpošana
Augstskola
Referāts9
Tūrisms, viesmīlība, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Speciālie alus veidi
Augstskola
Referāts7
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
- Banketu veidi un to apkalpošana

-
Banketu veidi un to apkalpošana
Augstskola
Referāts9
Tūrisms, viesmīlība, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Lauku tūrisma raksturīgākās iezīmes Vidzemē
Augstskola
Referāts11
Tūrisms, viesmīlība
-
Naktsmītnes, to veidi un raksturīgās iezīmes Aizkraukles rajonā
Augstskola
Referāts18
Tūrisms, viesmīlība
- Banketu galdu klājums

-
Banketu galdu klājums
Augstskola
Referāts7
Tūrisms, viesmīlība
-
Banketu veidi un to apkalpošana
Augstskola
Referāts9
Tūrisms, viesmīlība, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Latvijas vēsturisko objektu izmantošana mūsdienās
Augstskola
Referāts4
Tūrisms, viesmīlība
- Banketu veidi un to apkalpošana

-
Banketu veidi un to apkalpošana
Augstskola
Referāts9
Tūrisms, viesmīlība, Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Vīna gatavošana Itālijā
Augstskola
Referāts13
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
-
Viskijs, tā gatavošana, veidi, lietošana
Augstskola
Referāts7
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija