Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:276361
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.07.2003.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

conclusion.
Collected enough results to be able to spot a pattern and match them to my prediction. If there was more time available, more temperatures could be used, which would give a greater degree of accuracy as well as ensuring that the enzymes worked in the same way up until the temperature which they are destroyed at. Other ways in which the experiment can be improved are:
Decreasing the time between each reading: This way the progression of the breaking down of the starch would be more clear and the time in which it took the reaction to finish would become more precise.
Increasing the amount of temperatures that the solution of starch and amylase were tested at:
This would allow the experiment to become more accurate and also the optimum temperature would become more accurate as well as the temperature at which the enzymes are destroyed.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1271386
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties