Kārtot pēc: Datuma, dilst.
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija |
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Karbonskābes un to atvasinājumu praktiska nozīme. Dzirkstošie vīni un medikamenti
Eseja vidusskolai2
Apskatīt -
вред фаст фуда
Eseja vidusskolai1
Apskatīt -
Pākšaugi ir produkts ar pievienoto vērtību
Eseja vidusskolai3
Apskatīt -
Savvaļas avenes
Eseja vidusskolai3
Apskatīt -
Apskatīt
-
Ābolu ilgstošas glabāšanas padomi
Eseja vidusskolai3
Apskatīt -
Kartupeļi - otra maize
Eseja vidusskolai2
Apskatīt -
Saharozes iegūšana no cukurbietēm
Eseja vidusskolai1
Apskatīt -
Apskatīt
-
Apskatīt
-
Parastās kafijas alternatīva – cigoriņu kafija
Eseja vidusskolai2
Apskatīt -
In the world of food
Eseja vidusskolai2
Apskatīt -
Alkoholiskie dzērieni augu resursu kontekstā
Eseja vidusskolai1
Apskatīt -
Apskatīt
-
Eiropas pārtikas kvalitātes institūcijas rekomendē ražotājiem mazināt transtaukskābju izmantošanu pārtikas produktos - jā vai nē?
Eseja augstskolai4
Apskatīt -
Ģenētiski modificēti organismi
Eseja vidusskolai1
Apskatīt -
Apskatīt
-
Apskatīt
-
Ēdiena apskate no trim skatu punktiem
Eseja augstskolai1
Apskatīt -
Apskatīt
-
Apskatīt
-
Kļavu sīrupa ražotnes ASV analīze
Eseja vidusskolai2
Apskatīt -
Ģenētiski modificētā pārtika
Eseja vidusskolai1
Apskatīt -
Alus izcelsmes fakti
Eseja vidusskolai2
Apskatīt -
Siera veidi, izgatavošana, piedāvājums
Eseja augstskolai5
Apskatīt