Brokastis liek galdā no pulksten 7:30 līdz 9:00 no rīta, tajās parasti ir kafija, apaļmaizītes, sviests un marmelāde kā ik vienās mazajās kontinentālajās brokastīs. Rīta kafija parasti ir ar pienu. Brīnišķīgs brokastu gardums ir ar cukuru klātas ceptas mīklas standziņas.
Pēc tradīcijas galvenā dienas ēdienreize ir pusdienas. Šodien pat lielajās pilsētās tā ir komplicēta procedūra, kas ilgst vairākas stundas. Taču pusdienās var būt arī uz ātru roku apēsta sviestmaize vai salāti sviestmaižu veikalā uz ielas stūra. Pusdienas pasniedz no pulksten 13:00 vai 13:30 līdz 14:30. Tās parasti sastāv vismaz no viena ēdiena, bet var būt divi un vairāk ēdieni. Pat ātrajās lietišķajās pusdienās ir galvenais ēdiens, deserts un kafija. Svētdienā, ģimenes galvenā maltīte ir vakariņas, ko parasti pasniedz no pusdienlaika un kas turpinās līdz vēlam vakaram.
Vakariņas visbiežāk liek galdā no pulksten 19:30 līdz 20:30. Lielajās pilsētās vakariņas pat nedēļas vidū nesākas agrāk par pulksten 22:30 vai vēlāk un nereti ievelkas pāri pusnaktij.…