Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:849562
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.11.2005.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

The menu is the restaurant first and last impression. It is the most important communication tool between the restaurant and the customers. When guests are seated in the restaurant, they are given a menu, which is the primary communications, sales and public tool of the restaurant.
The purpose of the menu is to inform guest of items available and price, to inform employees of the items to prepare and purchase. The menu is a mission statement, it defines operation's concept and communicates that concept to the guests. Menu is one of the single biggest influence on an operation's development of a loyal guests base and positive return on it investment.
Menu planning factors:
Guests come to the restaurant for a pleasurable dining experience and the menu is the most important component in this experiences. Menu affects, and is affected by, the operation design and layout, equipment requirement and labor needs. The major challenge of the restaurant operator is to provide tastier presentation, to offering healthy food options, to creating flavors that are nothing short of extraordinary.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties