Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:170274
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.04.2023.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Latvijas vēsturi no 1873. līdz 1950. gadam, var redzēt, ka laika gaitā Latvijas virtuve ir piedzīvojusi daudzas izmaiņas un attīstības. Šajā laika posmā Latvijas virtuvei bija liela nozīme, jo tā atspoguļoja Latvijas kultūru un tradīcijas. Šajā konspektā tiks apskatīti daži nozīmīgi Latvijas nacionālie ēdieni, kas bija populāri no 1873. līdz 1950. gadam.

Viens no populārākajiem Latvijas nacionālajiem ēdieniem ir skābeņu zupa. Šī zupa ir gatavota no skābenēm, kartupeļiem, burkāniem, sīpoliem un gaļas. Skābenes ir svarīgs sastāvdaļa, kas piešķir zupai skābu garšu. Šī zupa ir bieži gatavota Latvijas lauku mājās un tā ir kļuvusi par simbolu Latvijas virtuvei.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1397273
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties