Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:770759
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.01.2004.
Valoda: Angļu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Milk is known to be a source of iodine primarily because of the contamination by cleaning solutions that contain iodine and were used in the dairy industry. This processing technique, however, has changed causing reduced levels of iodine found in milk. According to the RDA (recommended dietary allowance) an infant should have an intake of iodine that is 40 - 50 mcg; children should 70 - 120 mcg; and adults should have 150 mcg. Iodine is not stored in the body, so it needs to be taken in small amount everyday to prevent iodine deficiency problems. Finally, when the iodine is rapidly absorbed from the food and water in the gastrointestinal tract it then gets built up in the thyroid gland.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1276669
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties