Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
Akcijas un īpašie piedāvājumi 2 Atvērt
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:122028
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.01.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Saskaņā ar Indiešu pārliecību, pārmaiņas un daudzveidība rada dzīvei krāsas un garšas, un tas izpaužas arī viņu ēdienos. Ēdieni ir ļoti daudzveidīgi un katram reģionam ir raksturīga garšvielu kombinācija, kas dod ēdienam neatkārtojamu garšu. Katrā Indijas reģionā ir arī savas atšķirīgas tradīcijas. Valsts dienvidu reģionos priekšroka tiek dota asiem un veģetāriem ēdieniem, bet ziemeļos vairāk galdā liek gaļu un ēdiena pikantums slēpjas piedevās, dažādos karijos.
Arī reliģiskā piederīga spēlē svarīgu lomu ēdienu izvēlē. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1156370
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties