Manuprāt, tā jau ir kļuvusi par globālu problēmu, jo šāda pārtika pasaulē izplatās aizvien vairāk. Mūsdienās ir maz pārtikas produktu, kas nebūtu vai nu ģenētiski modificēti, vai nu apstrādāti ar ķīmiskām vielām. Taču ievērojami ir palielinājies to saimniecību skaits, kurās audzē bioloģiski tīrus produktus. Tas ir ļoti labi, ka cilvēki ir vairāk sākuši domāt par savu veselību, un lietot “tīros” produktus, tādējādi nesagandējot sevi pašu.
Cilvēks lietojot šos “netīros” produktus ievērojami kaitē savai veselībai. Tas vēl īsi nav pierādīts, taču var redzēt, ka mūsdienās ir palielinājies to cilvēku skaits, kuri slimo vai pat mirst no dažādām diezgan smagām slimībām. Ir pierādīts, ka cilvēki labāk izvēlas tos pārtikas produktus (un te tikai), kuri izskatās labāk, un ilgāk glabājās, taču tie ir daudz neveselīgāki par mūsu pašu produktiem. Lai gan šie produkti satur kādu daudzumu vitamīnu, ogļhidrātu, tauku un olbaltumvielu, tie nav tie paši labākie.
ES esmu pret šo pārtiku, taču tas ir gandrīz neiespējami lietot uzturā tikai bioloģiski un ķīmiski tīru produkciju. ES ieteiktu vairāk padomāt ko jūs lietojat uzturā un mēģināt pieturēties pie “tīrajiem” produktiem!…