Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:176384
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.09.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tad sekoja maizītes, pirmajai maizītei, ko ēdu, pati maizes šķēle bija pārāk bieza, līdz ar to maizīte likās pārāk sausa, lai turpinātu to ēst. Ar pārējam bija labāk, jo tu maizes šķēles biezums bija plānāks, un desas un siera biezums pārsteidzošā kārtā bija vidējs. Vienai maizītei pat sieru biju uzlikusi dubultā. Pienāca laiks nodegustēt putru. Jāteic, ka putra nebija izdevusies, jo ūdens bija pieliets par daudz, līdz ar to putra bija pārāk šķidra un bezgaršīga.
Tad nu es beidzot noņēmu apsēju un palūkojos uz savu veikumu. Un šajā mirklī tiešam sajūtas bija tādas interesantas, grūti precīzi aprakstīt. Tas bija kā atvieglojums, jo laika brīdī, kad gatavoju, mani pārņēma saspringums, nedrošības sajūta, šaubas. Taču līdz ko apsēju noņēmu, tas viss pagaisa. Tomēr īsti līdz galam grūti saprast, kādas sajūtas pārņem neredzīgo cilvēku.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties