Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
21,48 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:257413
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.06.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Akadēmiskais
Literatūras saraksts: 22 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Anotācija    2
  Annotation    3
  Ievads    5
1.  LITERATŪRAS APSKATS    6
1.1.  Tūrisms un tās nozares attīstība    6
1.2.  Viesmīlības nozare    7
1.2.1.  SĒU klasifikācija    8
1.2.2.  Piedāvājums un tā ietekmējošo faktoru analīze    10
1.3.  Zivju izmantošana uzturā    10
1.3.1.  Zivju iedalījums    12
1.3.2.  Zivju uzturvērtības raksturojums    16
1.3.3.  Zivju pārstrādes veidi, to produkti    19
1.3.4.  Zivju ēdienu gatavošanas tehnoloģiskās īpatnības    24
2.  OBJEKTS UN METODES    27
2.1.  Liepājas pilsētas SĒU raksturojums    27
2.2.  Pētījuma metodes un metodika    28
2.2.1.  Aptaujas metode    28
2.2.2.  Ekspertatzinuma metode    29
3.  PETĪJUMA DAĻA    32
3.1.  Liepājas pilsētas SĒU apmeklētāju anketēšanas rezultāti    32
3.2.  SĒU ēdienkaršu ekspertīze    37
  SECINĀJUMI    41
  PRIEKŠLIKUMI    42
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    43
  PIELIKUMS    44
Darba fragmentsAizvērt

Liepājas pilsētas tūrisma produkts ir sākumposmā, tūrisma biznesa un industrijas attīstībā. Liepāja ir viena no vadošajām pilsētā Latvijā. Tā samērā laicīgi, 90. gadu beigās, apzinājās pilsētas potenciālu, attīstot jaunu tautsaimniecības nozari. Kā viens no pirmajiem pilsētas reģioniem, pielāgojot to tūrisma vajadzībām, bija pilsētas centrs. Pakāpeniski, papildot zināšanas, uzkrājot pieredzi, Liepāja ir kļuvusi par pilsētu, kas piesaista tūristus, piedāvājot tradicionālus tūrisma pakalpojumus, kā arī pastāv tendence veidot netradicionālus un aizraujošiem piedzīvojumiem piesātinātus piedāvājumus.
Liepāja ir trešā lielākā Latvijas pilsēta, kuru par savām mājām ir izvēlējušies ap 90000 cilvēku. Tā atrodas Latvijas dienvidrietumu daļā, Baltijas jūras krastā un aizņem 1,5- 6,5km platu jūras piekrastes kāpu valni un aizkāpas līdzenumu. Bet no sauszemes puses Liepāju norobežo Liepājas un Tosmares ezeri.
Liepāja tiek skatīta kā mūsdienīga Eiropas pilsēta ar atpazīstamu vārdu, ar kvalitatīvu
infrastruktūru un tūristiem draudzīgu vidi un pakalpojumiem.
Liepājas pilsētai ir izstrādāts Liepājas tūrismu attīstības stratēģija no 2003. – 2010.gadam, kur viens no mērķiem ir attīstīt specializēto tūrisma veidi – gastronomisko, veidojot plašu, daudzveidīgu zivju ēdienu klāstu, jo Liepāja ir viena no Baltijas jūras pilsētām.
Darba mērķis – izvērtēt zivju ēdienu piedāvājuma klāstu Liepājas pilsētas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos(SĒU).
Darba uzdevumi:
Studēt un analizēt literatūru par tūrisma industriju un zivju izmantošanu dažādu ēdienu gatavošanā.
Noskaidrot Liepājas pilsētas SĒU apmeklētāja viedokli par piedāvāto zivju ēdienu sortimentu.
Izstrādāt kritērijus SĒU ēdienkaršu izvērtējuma, lai noskaidrot zivju ēdienu piedāvājuma klāstu SĒU.
Veikt Liepājas pilsētas SĒU ēdienkaršu analīzi.
Izstrādāt priekšlikumus Liepājas pilsētas SEU piedāvājuma pilnveidei.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −23,97 €
Materiālu komplekts Nr. 1129140
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties