Kārtot pēc: Datuma, dilst.
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija |
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Pusdienu restorāna ,,Otto” ēdināšanas pakalpojuma kvalitātes izvērtējums
Diplomdarbs augstskolai53
TOP 500Apskatīt -
Pārtikas atkritumu izvērtējums PSKUS ēdināšanas pakalpojumā
Diplomdarbs augstskolai70
TOP 500Apskatīt -
Eiropas Komisijas stratēģija "No lauka līdz galdam" Vidzemes graudkopju ikdienā un mediju loma graudkopju informēšanā
Diplomdarbs augstskolai48
Apskatīt -
Apskatīt
-
Pārtikas un veterinārā dienesta darbības pilnveide
Diplomdarbs augstskolai102
Apskatīt -
Apskatīt
-
Apskatīt
-
Maizes ceptuves projekts ar konditorejas cehu
Diplomdarbs augstskolai36
Apskatīt -
Jogurta ražotnes projekts
Diplomdarbs augstskolai55
Apskatīt -
Bāra "Meka" ēdienkartes analīze
Diplomdarbs augstskolai50
Apskatīt -
Apskatīt
-
Apskatīt
-
Apskatīt
-
Enerģijas dzērieni
Diplomdarbs vidusskolai23
Apskatīt -
Apskatīt
-
Sieviešu ēšanas paradumi grūtniecības laikā
Diplomdarbs augstskolai40
Apskatīt -
Zivju ēdienu piedāvājums gastronomiskajā tūrismā Kurzemes reģiona Rīgas jūras līča piekrastē
Diplomdarbs augstskolai42
Apskatīt -
Apskatīt
-
Skolēnu veselīga uztura nodrošināšana
Diplomdarbs augstskolai40
Apskatīt -
Ekoloģisko produktu virzīšanas tirgū projekts
Diplomdarbs augstskolai55
Apskatīt -
Eiropas Savienības kopējās lauksaimniecības politikas ietekme uz piena un piena produktu eksportu Latvijā
Diplomdarbs augstskolai64
Apskatīt -
Maizes patēriņa uzturā raksturojums
Diplomdarbs augstskolai45
Apskatīt -
Piena pārstrādes uzņēmuma projekts
Diplomdarbs augstskolai86
Novērtēts!Apskatīt -
Pārtikas krāsvielu izvērtējums
Diplomdarbs augstskolai69
Apskatīt -
Latvijā selekcionēto kailgraudu auzu kvalitātes izvērtējums
Diplomdarbs augstskolai41
Novērtēts!Apskatīt