Šī biznesa plāna iecere ir saistīta ar saldējuma un saldēto pārtikas produktu ražošanu, izmantojot galvenokārt vietējās izejvielas un oriģinālu, kvalitatīvu tehnoloģiju.
Šī kursa darba mērķis ir pārbaudīt idejas par SIA „Saldējuma Namiņš” dzīvotspēju Rīgā, Latvijā. Biznesa plāns ir sastādīts pirmajam darbības gadam.
Šī kursa darba uzdevums ir:
1)aplūkot uzņēmuma stratēģiju un vadību;
2)raksturot uzņēmuma organizatorisko struktūru;
3)izpētīt uzņēmuma nodrošinājumu ar iekārtām;
4)iepazīties ar galvenajiem uzņēmuma konkurentiem;
5)veikt tirgus novērtējumu;
6)izvēlēties cenu stratēģiju, preču virzīšanas paņēmienus tirgū, kā arī pārdošanas kanālus;
7)noteikt nepieciešamo krājumu daudzumu;
8)sastādīt pārdošanas plānu;
9)veikt finanšu aprēķinus (naudas plūsmas plāns, izmaksu plāns, peļņas vai zaudējumu plāns, uzņēmuma bilance);
10) galarezultātā veikt plānoto rezultātu novērtējumu.
…