Nr. |
Sadaļas nosaukums |
Lpp. |
|
IEVADS |
3 |
|
ANALĪTĪSKĀ DAĻA |
4 |
1.1 |
Kopsavilkums |
4 |
1.2 |
Ieceres pamatojums |
4 |
1.2.1 |
Informācija par uzņēmumu, tā stratēģiju un vadību |
4 |
1.2.2 |
Darbaspēks uzņēmumā |
5 |
1.2.3 |
Nodrošinājums ar nepieciešamām iekārtām |
6 |
1.3 |
Piedāvātie pakalpojumi |
6 |
1.3.1 |
Pakalpojumu sniegšanas pamatojums |
6 |
1.3.2 |
Pakalpojumu sniegšanas process |
7 |
1.3.3 |
Kvalitāte |
7 |
1.3.4 |
Pakalpojumi un apkalpošana |
7 |
1.4 |
Pakalpojumu tirgus novērtējums, tirgzinības plāns |
8 |
1.4.1 |
Tirgus raksturojums, tirgus segmentēšana |
8 |
1.4.2 |
Konkurence |
8 |
1.4.3 |
Patērētāju motivācija, izveloties piedāvātus pakalpojumus |
8 |
1.4.4 |
Faktori, kas varētu ietekmēt uzņēmējdarbības rezultātus |
9 |
1.4.5 |
Izplatīšanas stratēģija,reklāma |
9 |
1.4.6 |
Cenu stratēģija |
9 |
1.5 |
Problēmas un riski |
10 |
|
APRĒĶINU DAĻA |
11 |
2.1 |
Finanšu aprēķini |
11 |
2.2 |
Investīcijas un to avoti |
11 |
2.3 |
Naudas plūsmas plāns |
11 |
2.4 |
Izmaksu plāns |
15 |
2.5 |
Peļņas vai zaudējumu plāns |
16 |
2.6 |
Uzņēmuma bilance |
17 |
2.7 |
Plānoto rezultātu novērtējums |
18 |
|
SECINĀJUMI |
20 |
|
BIBLIOGRĀFISKAIS SARAKSTS |
21 |