-
Restorāns "Renesance"
Nr. | Sadaļas nosaukums | Lpp. |
Kopsavilkums | 3 | |
Uzņēmuma raksturojums | 4 | |
I. nodaļa | Uzņēmuma apraksts | 5 |
1.1 | Uzņēmuma nosaukums | 5 |
1.1.1 | Reģistrācijas dati | 5 |
1.1.2 | Bankas rekvizīti | 5 |
1.1.3 | Juridiskā adrese | 5 |
1.1.4 | Uzņēmuma kapitāls | 5 |
1.1.5 | Uzņēmuma pamatdarbība | 5 |
1.1.6 | Uzņēmuma nekustamo īpašumu tiesību raksturojums | 5 |
II. nodaļa | Uzņēmuma pamatdarbības apraksts | 6 |
2.1 | Uzņēmuma vēsture | 6 |
2.2 | Uzņēmumu vīzija | 6 |
2.3 | Uzņēmuma misija | 6 |
2.4 | Uzņēmuma mērķi | 6 |
2.5 | Uzņēmuma vajadzības | 6 |
III. nodaļa | Uzņēmuma produkta raksturojums | 7 |
3.1 | Uzņēmuma pakalpojumu raksturojums | 7 |
3.2 | Produktu sortiments un to raksturojums | 7 |
3.3 | Pakalpojumu kvalitāte | 8 |
3.3.1 | Preču zīme | 8 |
3.4 | Pakalpojumu dzīves cikls | 8 |
IV. nodaļa | Mārketinga stratēģija | 9 |
4.1 | Uzņēmumu cenu politika | 9 |
4.1.1 | Cenu veidošanās politika | 9 |
4.1.2 | Cenu noteikšanas faktori | 9 |
4.2 | Preču realizācijas kanālu raksturojums | 9 |
4.3 | Preču tirdzniecības veicināšanas pasākumi | 10 |
4.4 | Sabiedriskā viedokļa veidošana | 10 |
4.4.1 | Piedalīsimies izstādēs, piedalīsimies konkursos | 10 |
4.1.4.2 | Individuālā pieeja | 10 |
V. nodaļa | Tirgus analīze | 12 |
5.1 | Tirgus (nozares) vispārējais raksturojums | 12 |
5.2 | Mērķa tirgus segmentācija | 12 |
5.3 | Konkurentu analīze | 13 |
5.4 | SVID analīze | 14 |
VI. nodaļa | Uzņēmuma funkcionēšanas plāns | 15 |
6.1 | Uzņēmuma ražošanas atrašanās vieta | 15 |
6.2 | Uzņēmuma izmantojamie resursi | 15 |
6.3 | Uzņēmuma pamatlīdzekļi un apgrozāmie līdzekļi | 16 |
VII. nodaļa | Uzņēmuma vadība | 20 |
7.1 | Uzņēmuma vadības organizācijas struktūra | 20 |
7.2 | Vadītāja funkcijas un atbildība | 20 |
7.3 | Uzņēmuma nodarbinātais personāls | 21 |
7.4 | Atalgojums un motivācija | 23 |
VIII. nodaļa | Problēmas un riski | 25 |
8.1 | Problēmas un riski | 26 |
IX. nodaļa | Finanšu informācija | 27 |
9.1 | Naudas plūsma | 27 |
9.2 | Bilance | 28 |
9.3 | Peļņas vai zaudējuma aprēķins | 29 |
9.4 | Kredīta apmaksas grafiks | 29 |
Pielikums | 33 | |
Izmantotā literatūra | 73 |
Restorānam paredzētās telpas atrodas tieši Jelgavas centrā, vēsturiskajā ēkā, kur atradās agrākais pasts, blakus autoostai, veikaliem Rimi, Maxsima un Raiņu parkam. Restorāna telpas savdabīgas ar to, ka atrodas vēsturiskā ēkā, kas celta 1938.g. (D. Zariņš) ir funkcionālisma spilgts paraugs. Vienkāršu taisnstūra formas bloku perpendikulāri šķeļ augstākā daļa. Ēkai ir trīs stāvi, vienmērīgs logaiļu ritms, fasādi nosedz jūtami izvirzīta dzega. Ēkas fasāde atjaunota un no ārpuses veikti visi pasākumi, lai telpās iekļūtu arī invalīdi, cilvēki ar kustību traucējumiem. Ēkas centrālās zāles interjers darināts nacionālā romantisma stilā. Telpas apakšējo sedz paneļi, augšējo – apmetums, ko rotā divas ģeometriskā ornamenta joslas ar romba motīvu. Ornamentāli gleznojumi ar zigzaga motīvu papildina arī zilā krāsa krāsotos griestus, kurus pārsedz beicētas koku sijas un krusto šķērsija, ko balsta brūni koka stabi ar bronza krāsas lapu motīvu rotājumu augšdaļā. Telpas interjerā konstratē spilgtā sienu, griestu un detaļu polihromija ar tumši brūnajām koka konstrukcijām. Pie griestiem saglabājušās mākslinieciski vērtīgas koku lustras (8) ar vainaga formas korpusu, kuru dekoratīvajā apdarē apvienoti etnogrāfiskie elementi un klasiskās formas, bet pie sienām atrodas stilistiski līdzīgi sienas lukturi (14). Centrālo zāli no kāpņu telpas atdala koka konstrukciju starpsiena ar stiklotām durvju vērtnēm un virsgaismu. Šāda veida konstrukcija rada plašuma iespaidu un ir būtisks sabiedriskā interjera elements. Veicot kosmētisko remontu griestu šķērsijai aizskrāsoti ornamentālie gleznojumi. Jelgavas pasta ēka ir saglabājies izcils nacionālā romatisma stila veidots interjers ar daudzām oriģinālām detaļām un elementiem. Arhitektūras pieminekļa saglabājamās vērtības: ēkas apjoms, fasādes detaļas (logi, durvis), apdare un jumtu forma, oriģināla un konstruktīvā sistēma un konstrukcijas plānojums un apdares elementi. Tādēļ mēs kosmētisko remontu veiksim restaurējot iepriekšējo izskatu.
Telpu iekšējais izkārtojums pēc plānojuma ir pilnīgi atbilstošs sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumam, tikai nepieciešams veikt telpu remontu, sakārtot sanitāro mezglu un iekārtot interjeru. Kopējā interjerā īstenosies stils, kāds vēl nav citās Jelgavas kafejnīcās. Uzņēmumā divdesmit galdiņi, ar dažādu krēslu izvietojumu (2 – 8 personām, 4 – 6 personām, 9 – 4 personām, 5 – 2 personām) kopā 84 vietas. Telpā galma krēsli pie taisnstūra veida galdiņiem tiek dalīti – ne tikai krēsli, bet arī mīkstas sofas. …
IK „Renisance” ir jauns uzņēmums, kas uzsāks savu darbību 2010. gada10.janvārī. IK „Renisance” ir restorāns, kas specializējas vairāk uz biznesa un darījumu cilvēku apkalpošanu Restorāns atradīsies Jelgavas centrā blakus citiem uzņēmumiem, kur apgrozās daudz darījuma cilvēku, tādējādi mūsu uzņēmums piesaistīs šo mērķauditoriju ar klasisku interjeru, profesionālu apkalpošanu un kvalitatīviem, svaigiem ēdieniem. Sabiedrības pamatdarbība ir sabiedriskā ēdināšana.
-
Biznesa plāns
Biznesa plāns9 Mārketings, reklāma, Tūrisms, viesmīlība, Uzņēmējdarbība
- Restorāns "Renesance"
- SIA "Leksimus" uzņēmuma paplašināšanas plāns
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!SIA "Leksimus" uzņēmuma paplašināšanas plāns
Biznesa plāns vidusskolai13
-
Biznesa plāns
Biznesa plāns vidusskolai9
-
SIA "Shiitake"
Biznesa plāns vidusskolai24
-
Projekts "SuperCafe"
Biznesa plāns vidusskolai25
-
SIA "Naudas maiss"
Biznesa plāns vidusskolai12