-
Restorāns "Devītais vilnis"
Nr. | Sadaļas nosaukums | Lpp. |
I. | Jauna ēdināšanas uzņēmuma koncepcija | 1 |
1. | Koncepcijas apraksts | 1 |
2. | Uzņēmuma misija un mērķi | 2 |
II. | Tirgus analīze | 3 |
1. | Anketa | 3 |
2. | Uzņēmumumu konkurences ražotās produkcijas un sniegto pakalpojumu plusi un trūkumi | 5 |
3. | Konkurentu analīze pēc galvenajiem kritērijiem | 7 |
4. | Uzņēmuma stipro un vājo pušu novērtējums | 8 |
1. | Uzņēmuma shēma | 10 |
2. | Aptuvenās telpu platības normas, rēķinot uz vienu apmeklētāju kv.m | 12 |
3. | Tirdzniecības zāles plāns | 14 |
4. | Uzņēmuma atmosfēra. Ārējais dizains. Iekšējais interjers. Galdu noformējums | 15 |
5. | Zīmējumi | 16 |
6.1. | Ārējais dizains | 16 |
6.2. | Vestibils | 17 |
6.3. | Galdu noformējums | 18 |
6.4. | Personāla apģērbs | 19 |
IV. | Ražošanas plāns | 20 |
1. | Ēdienkarte | 20 |
2. | Dzērienu karte | 24 |
3. | Kokteiļu karte | 27 |
4. | Tehnoloģiskā karte- saldajam | 30 |
4.1. | Tehnoloģiskās gatavošanas shēma- saldajam | 30 |
5. | Tehnoloģiskā karte- kokteilim | 31 |
5.1. | Kalkulācijas karte- kokteilim | 32 |
5.2. | Tehnoloģiskā karte- kokteilim | 32 |
6. | Ziņojums par specializācijas priekšmetu. „Viss par zivīm” | 33 |
V. | Organizatoriskais plāns | 36 |
1. | Uzņēmuma organizatoriskā struktūra | 36 |
2. | Oficiantu skaita aprēķins | 37 |
3. | Ēdināšanas uzņēmuma štatu saraksts | 38 |
4. | Ēdināšanas uzņēmuma darba grafiks | 40 |
5. | Menedžera kvalfikācijas apraksts | 41 |
VI. | Mārketinga plāns | 43 |
1. | Mārketinga pasākumu plāns | 43 |
VII. | Reklāmas plāns | 44 |
1. | Reklāma restorānu biznesā | 44 |
2. | Zīmējums-LOGO | 47 |
VIII. | Finanšu plāna izstrāde | 48 |
1. | Uzņēmuma preču apgrozījuma aprēķins | 48 |
2. | Darbinieku darba algu aprēķins | 50 |
2.1. | Trīs piemēri ar algu aprēķināšanu | 51 |
4. | Kredītu dzēšanas grafiks | 53 |
5. | Uzņēmuma izmaksu, peļņas un rentabilitātes aprēķins | 54 |
6. | Secinājumi | 55 |
7. | Izmantotā literatūra | 56 |
Šī jaunā uzņēmuma tēmu varētu raksturot tā, ka šī ir ļoti piemērota vieta visiem cilvēkiem, nav svarīgs kāds ir tavs vecums, nav svarīga kāda ir tava nodarbšanās, nav svarīgi, kas tu esi vai par ko vēlies kļūt nākotnē, galvenais, lai tevī iekšā būtu vēlme atpūsties un labi pavadīt laiku, kopā ar mums, saviem draugiem un radiem. Mēs tev peidāvājam ekskluzīvu iespēju, paslēpties no visas apkārtējās pasaules un vienkārši izbaudīt mirkli, kuru tu pats vari veidot tādu kādu vēlies. Šāda stila restorānā jūs noteikti nekad iepriekš nebūsiet bijuši, jo tas ir kaut kas jauns un pavisam saudabīgs. Šit jīms būs lieliska iespēja papusdienot darba pauzītē vai baudīt gardas vakarīnjas savā kompānijā.
Nosaukums ”9.Vilnis” izvēlēts tādēļ, ka mums likās, ka tas būtu vispiemērotākais nosaukums mūsu restorānam, jo kā jau mēs visi zinām devītais vilnis ir pats lielākai un iespaidīgākais vilnis, tāpat arī mūsu restorāns ir kautkas ekskluzīvs un nebijis!!! Tas nav kaut, kas ikdienišķs un pašsaprotams, tam ir izstrādāta interesanta koncepcija un tas ir veidots kā pārsteigums jums visiem, lai ikreizi kad jūs pie mums iegriestos jūs justos nepiespiesti un brīvi, lai jūs te varētu ar interesi aplūkot visu un pavadīt savu brīvo laiku.…
Koncepcijas apraksts.Uzņēmuma misija un mērķi.Anketa.Uzņēmumumu konkurences ražotās produkcijas un sniegto pakalpojumu plusi un trūkum.Konkurentu analīze pēc galvenajiem kritērijiem.Uzņēmuma stipro un vājo pušu novērtējums.Uzņēmuma shēma.Aptuvenās telpu platības normas.Tirdzniecības zāles plāns.Uzņēmuma atmosfēra. Ārējais dizains. Iekšējais interjers.Tehnoloģiskā karte.Tehnoloģiskās gatavošanas shēma.Kalkulācijas karte- saldajam.Ziņojums par specializācijas priekšmetu.Uzņēmuma organizatoriskā struktūra.Oficiantu skaita aprēķins.Ēdināšanas uzņēmuma štatu saraksts.Ēdināšanas uzņēmuma darba grafiks. Menedžera kvalfikācijas apraksts.Mārketinga pasākumu plāns.Reklāma restorānu biznesā. . Uzņēmuma preču apgrozījuma aprēķins.Darbinieku darba algu aprēķins. . Trīs piemēri ar algu aprēķināšanu. Pamatlīdzekļu amortizācijas aprēķins. Kredītu dzēšanas grafiks.Uzņēmuma izmaksu, peļņas un rentabilitātes aprēķins. Izmantotā literatūra.
- Atpūtas centrs "Efeja"
- Restorāns "Devītais vilnis"
- Viesnīca Salacgrīvā "Brīze"
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Viesnīca Salacgrīvā "Brīze"
Biznesa plāns augstskolai21
-
Atpūtas centrs "Efeja"
Biznesa plāns augstskolai17
-
SIA "Gugas"
Biznesa plāns augstskolai9
-
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "M&S"
Biznesa plāns augstskolai15
-
Restorāns "Pie hercoga Jēkaba"
Biznesa plāns augstskolai21