SECINĀJUMI
Lai izstrādātu uzņēmuma tehnoloģisku projektu ir jācenšas pārredzēt kāds tam būs pieprasījums un mērķa auditorija;
Mērķa auditorija un plānotais uzņēmuma veids ietekmē piedāvājumu un telpas izkārtojumu ar uzņēmuma veidam atbilstošām iekārtām;
Nepieciešamu iekārtu izvēli ietekmē attiecīgu ēdienu gatavojamo porciju daudzums, ēdienu gatavošanai attiecīgo izejvielu pirmapstrādes daudzumu, to apstrādes veids (vai tiek gatavotas vairāk aukstie ēdieni, vai arī karstie);
Plānojot uzņēmuma telpu izvietojumu ir jāievēro tehnoloģiskās plūsmas, tām nevajadzētu krustoties (tīro un netīro trauku, izejvielu, gatavas produkcijas un atkritumu plūsmas)
Ne vienmēr ir iespēja uzņēmumā iekārtot telpas tā, lai katram tehnologiskām procesam ir atsevišķa telpa un iekārtas, piemēram uzņēmuma laukuma ekonomijas dēļ, vai arī kādas izejvielas apstrādes neliela daudzuma dēļ;
Uzņēmuma telpu iekārtojumu un iekārtu izvēli ir jāplāno tā, lai darbs noritu ērti, ātri, pārtikai un cilvēku veselībai droši.
…