Biznesa plāns
Tehnoloģijas
Pārtikas tehnoloģija, kulinārija
Jauna ēdināšanas uzņēmuma koncepcijas izstrāde-
Jauna ēdināšanas uzņēmuma koncepcijas izstrāde
Biznesa plāns45 Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Uzņēmējdarbība
Nr. | Sadaļas nosaukums | Lpp. |
Informācija par uzņēmumu | 3 | |
1. | Uzņēmuma koncepcijas apraksts | 4 |
1.1. | Uzņēmuma nosaukums, īpašnieki, atrašanās vieta, darba laiks | 4 |
1.2. | piedāvātās preces un pakalpojumi | 4 |
1.3. | misija un galvenie uzņēmuma mērķi | 5 |
2. | Tirgus analīze | 6 |
2.1. | paterētāju klientu analīze | 6 |
2.2. | Konkurentu analīze | 9 |
2.3. | SVID analīze | 10 |
3. | Uzņēmuma projektēšana | 11 |
3.1. | Uzņēmuma telpu plānojums (shēma) | 11 |
3.2. | Ēdināšanas uzņēmuma platības un noslogotības aprēķins | 12 |
3.3. | Apmeklētāju skaita aprēķins | 12 |
3.4. | Tirdzniecības zāles plāns | 13 |
3.5. | Uzņēmuma atmosfēra, iekārtojums | 14 |
4. | Ražošanas plāns | 15 |
4.1. | Ēdienkārte, dzērienkārte un papildus karte | 15 |
4.2. | Tehnoloģiskas kartes | 22 |
4.3. | Kalkulācijas kartes | 24 |
4.4. | Kvalitātes kontroles pasākumi | 26 |
5. | Mārketinga plāns | 27 |
5.1. | Uzņēmuma apmeklētības palielināšanai paredzēto paņiemienus plāns | 27 |
5.2. | Cenas noteikšana, atlaižu piemērošana | 27 |
5.3. | Reklāmas plāna izstrāde | 27 |
5.4. | Uzņēmuma logo izstrāde | 28 |
6. | Organizatoriskais plāns | 29 |
6.1. | Uzņēmuma organizatoriska struktūra | 29 |
6.2. | Vajadzīgo darbinieku prasības, atlase | 30 |
6.3. | Viesmīļu skaita aprēķins | 31 |
6.4. | Štata saraksts, darba grafiks | 32 |
7. | Risks un problēmas | 34 |
7.1. | Riska faktori, problēmas | 34 |
7.2. | Riska mazināšanas iespējas | 34 |
8. | Finanšu plāns | 35 |
8.1. | Uzņēmuma realizācijas ieņēmumu aprēķins | 35 |
8.2. | Darbinieku darba algas aprēķins | 36 |
8.3. | Pamatlīdzekļu amortizācijas aprēķins | 37 |
8.4. | Kredīta dzēšanas grafiks | 38 |
8.5. | Uzņēmuma peļņas vai zaudējumu aprēķins | 39 |
8.6. | Bilance | 40 |
8.7. | Naudas apgrozības pārskats | 41 |
8.8. | Uzņēmuma rentabilitātes aprēķins | 42 |
9. | Secinājumi | 43 |
10. | Kopsavilkums | 44 |
10.1. | Īss pakalp[ojuma, tirgus, marķētinga raksturojums | 44 |
10.2. | Finanšu rezultāti un gaidāmā rentabilitāte | 44 |
Izmantota literatūra | 45 |
Uzņēmuma pilns nosaukums ir Individuālais Komersānts IK” Bailando, Disko- Bārs „Madeira”.
Reģistrācija- Latvijas Republikas Uzņēmuma reģistra Nr, 40204252851, reģistrācijas datums – 2008. gada 8. Janvaris.
Uzņēmuma juridiska adrese ir Rīgā, Anniņmuižas iela 3, LV- 1029, tel. 7400335.
Uzņēmuma norēkinu konts bankā ir Multibanka, kods LACBLV2X; konta nr. 46700472
Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1000 Ls.
Paņemts kredīts Bankā 48 723 Ls.
IK „Bailando” plāno veikt uzņēmējdarbību, kas vērsta uz ēdināšanas servisa pakalpojumu sniegšanu. Tā ietvēr augstu darba kvalitāti un pieņemamas cenas.
Uzņēmums piedāvā šādus pakalpojumus:
1.Darba dienās izbaudīt Spāņu virtuves ēdienus par pieņemamām cenām
2.Brīvdienās atpusties nakts diskotēkā.
Uzņēmumus atrodas Vecrīgā, Tirgoņu iela 25.
1.1. uzņēmuma nosaukumus, īpašnieki, atrašanās vieta, darba laiks;
Uzņēmums IK “Bailando”, kura īpašniece ir Margarita Sutiko, kurai ir pieredze biznesa vadībā un kuras pakļautībā strādā liels profesionālu darbinieku kolektīvs, atver jaunu klubu “Madeira”, kurš koncentrēs savu darbību uz jauniešu uzmanības pievēršanu. Klubs atradīsies Vecrīgā, Tirgoņu iela 25, jo tur jauniešu aktivitāte ir visaugstākā. Lai gan pašlaik kluba platība nav liela, tuvākajā laikā ir iecerēts to paplašināt, tā kā telpa virs kluba atbrīvosies un tiks apvienota ar pirmā stāva telpu.
Kluba darba laiki ir izstrādāti, lai apmierinātu pēc iespējas vairāk klientu:
Pirmdiena 10:00- 24:00
Otrdiena 10:00- 24:00
Trešdiena 10:00- 24:00
Ceturtdiena 10:00- 24:00
Piektdiena 16:00- 6:00 (no plkst 22:00 ieejas maksa 2Ls)
Sestdiena 16:00- 6:00 (no plkst 22:00 ieejas maksa 2Ls)
Svētdiena 10:00- 24:00
1.2. piedāvātās preces un pakalpojumi;
Disko- klubā “Madeira” ir bārs, kurš ir bagāts ar dažadu alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu klāstu un piedāvā plašu ēdienu izvēli. Ēdienkartē ir iekļauti spāņu tradicionālie ēdieni.…
Biznesa plāns ir parbaudīts un ielikta atzīme 8. Pielikumā ir arī biznesa plāna aizstavēšana- slaidšovs.
-
Biznesa plāns tūrisma informācijas pakalpojumu uzņēmumam
Biznesa plāns14 Uzņēmējdarbība, Tūrisms, viesmīlība, Ekonomika
-
Biznesa plāns tūrisma uzņēmumam lauku reģionā
Biznesa plāns20 Uzņēmējdarbība, Tūrisms, viesmīlība, Ekonomika
-
Jauna ēdināšanas uzņēmuma koncepcijas izstrāde
Biznesa plāns45 Pārtikas tehnoloģija, kulinārija, Uzņēmējdarbība
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Biznesa plāns tūrisma informācijas pakalpojumu uzņēmumam
Biznesa plāns vidusskolai14
-
Biznesa plāns tūrisma uzņēmumam lauku reģionā
Biznesa plāns vidusskolai20
Novērtēts! -
Biznesa plāns uzņēmumam SIA "Lupatiņš"
Biznesa plāns vidusskolai7
-
Jauna uzņēmuma izstrādes plāns - "Letīcija"
Biznesa plāns vidusskolai12
-
Biznesa plāns uzņēmumam "Elektika"
Biznesa plāns vidusskolai20