Biznesa plāns
Uzņēmējdarbība un tiesības
Uzņēmējdarbība
Jauna ēdināšanas uzņēmuma koncepcijas apraksts-
Jauna ēdināšanas uzņēmuma koncepcijas apraksts
Nr. | Sadaļas nosaukums | Lpp. |
1. | Uzņēmuma koncepcijas apraksts | |
1.1. | uzņēmuma nosaukums | |
1.2. | Īpašnieki | |
1.3. | Darba laiks | |
1.4. | Atrašanas vieta | |
1.5. | Piedāvātas preces un pakalpojumi | |
1.6. | Misija un galvenie uzņēmuma mērķi | |
2. | Tirgus analīze | |
2.1. | patērētāju (klientu) analīze | |
konkurentu analīze (divu veidu) | ||
2.3. | SVID analīze | |
3. | Uzņēmuma projektēšana | |
3.1. | Uzņēmuma telpu plānojums | |
3.2. | Ēdināšanas uzņēmuma platības aprēķins | |
3.3. | Apmeklētāju skaita aprēķins | |
3.4. | Tirdzniecības zāles plāns | |
3.5. | Uzņēmuma atmosfēra, iekārtojums | |
4. | Ražošanas plāns | |
4.1. | ēdienkarte, dzērienu karte un papildus karte | |
4.2. | tehnoloģiskās kartes (2gb.) | |
4.3. | kalkulācijas kartes (2gb.) | |
4.4. | kvalitātes kontroles pasākumi | |
5. | Marketinga plāns | |
5.1. | uzņēmuma apmeklētības palielināšana | |
5.2. | paredzēto paņēmienu plāns | |
5.3. | cenas noteikšana, atlaižu piemērošana | |
5.4. | reklāmas gada plāna izstrāde | |
5.5. | uzņēmuma logo izstrāde | |
6. | Organizatoriskais plāns | |
6.1. | uzņēmuma organizatoriskā struktūra | |
6.2. | vajadzīgo darbinieku prasības, atlase | |
6.3. | oficiantu skaita aprēķins | |
6.4. | štatu saraksts, darba grafiki | |
6.5. | vadības personāla kvalifikācija, darba pieredze | |
7. | Risks un problēmas | |
7.1. | riska faktori, problēmas | |
7.2. | riska mazināšanas spējas | |
8. | Finanšu plāns | |
8.1. | uzņēmuma realizācijas ieņēmumu aprēķins un dibināšanas izmaksas | |
8.2. | visu darbinieku darba algas aprēķins | |
8.3. | pamatlīdzekļu nolietojuma aprēķins | |
8.4. | kredīta dzēšanas grafiks | |
8.5. | uzņēmuma peļņas vai zaudējuma aprēķins | |
8.6. | Bilance | |
8.7. | Naudas apgrozības pārskats | |
8.8. | Uzņēmuma rentabilitātes aprēķins | |
9. | Kopsavilkums |
Uzņēmuma nosaukums: SIA „B&W” ,bāra nosaukums „Black&White”
SIA „B&W” tiek reģistrēta komercreģistrā 2009. gadā 5. janvārī, uzņēmums atvērts 2009. gada 5. februārī
SIA „B&W” norēķinu konts – AS Swedbank Nr. LVXXHABAXXXXXXXXXX
Uzņēmuma pamatkapitāls sastāda 10 000 Ls. Uzņēmums ir jaundibināts, tiek ņemts kredīts A/S Swedbank bankā, 40 000 ls apmērā uz 4 gadiem.
Uzņēmuma nosaukums ir saīsinājums no paša bāra nosaukuma „Black&White”. Es izvēlējos tādu nosaukumu balstoties uz interjera risinājumu un piedāvātas muzikālas programmas. Tā, ka manu uzņēmumu var piešķirt pie muzikālo bāru kategorijas, es izvēlējos konkrētu muzikālo virzienu ar ko mans uzņēmums atšķirsies no daudziem citiem.
1.2 Īpašnieki
Īpašnieks: Ilze Spulce, personas kods XXXXXX-XXXXX
1.3 Darba laiks
Darba laiks: pirmd., otrd., trešd., ceturtd.. - no 10.00 līdz 1.00
piektdienās, sestdienās – 10.00 – 4.00
svētdienās – 12.00 līdz 00.00
Tādu darba grafiku es izvēlējos, jo daudzi cilvēki atpūšas pēc grūtas darba dienas, bet iespējas aizturēties ilgāk ka līdz pusnaktīm gandrīz nevienam darbadienās nav, tapēc bārs strādā līdz 1.00. Nedēļas nogalē gandrīz visi var sev atļauties atpusties ilgak, tāpēc piektdien un sestdien bārs strādā līdz pašam rītam. Virtuve stradā visu nedeļu no pulks. 10.00 līdz 22.00.
1.4 Atrašanās vieta
Atrašanās vieta: Latvija, Rīga, Purvciems, Dzelzavas iela 83
SIA „B&W” juridiska adrese - Dzelzavas ielā 83, kur atradīsies ofisa telpas. Uzreiz blakus Dzelzavas ielā 83a atradīsies bārs „Black&White”. Lielu apgaismotu ēku nevarēs neieraudzīt. Tā atradīsies pašā robežā starp Purvciemu un Pļavniekiem, kur ir brīnišķīga transporta satiksme ne tikai no blakus rajoniem, bet arī no centra, Juglas, Ķengaraga un pat no Dārziņiem.
Uzņēmuma piedāvātie pakalpojumi ir ne tikai labi pagatavotas maltītes un eksotiskie kokteiļi, bet arī tematiski muzikālie vakari. Kafejnīca - disko bārs „Black & White” piedāvā ļoti labu iespēju topošiem muzikantiem izstāties priekš nelielas, bet saprātīgas auditorijas. Starp piedāvātiem pakalpojumiem ir dziesmas pasūtīšana. Apmeklētājs par noteiktu samaksu var pasūtīt dziesmu vai veselu dziesmu lapu savam atpūtas vakaram. Mūsu kartotēkā ir bezgalīgi daudz albūmu, dziesmu, kas netiek iekļautas albumos un pat videoklipi, kurus var apskatīt uz milzīga projektora kas atrodas uz skatuves. Darba dienās apmeklētāji vienkārši varēs nobaudīt savu mīļāko mūziku, kā arī apēst kādu maltīti kas tiek pagatavoti īpaši un ēdiena nosaukumi arī ir tematiski atbilstoši uzņēmuma kopējai tematikai. Nedēļas nogalē apmeklētāji varēs nobaudīt savu mīļāko mūziku, kura skanēs 2 zālēs. „Black” zāle- smagas mūzikas cienītājiem-ar alai līdzīgo drūmo interjeru ar svečturiem uz sienām, un „White” zāle – elektroniskā mūzika, ar balto futūristisko interjera dizainu, un neparastas formas gaismas ķermeņiem. Piektdien un sestdien līdz pašam rītam notiek diskotēkas un jauno grupu uzstāšanās.…
1.Uzņēmuma koncepcijas apraksts: 1.1 uzņēmuma nosaukums 1.2 Īpašnieki 1.3 Darba laiks 1.4 Atrašanas vieta 1.5 Piedāvātas preces un pakalpojumi 1.6 Misija un galvenie uzņēmuma mērķi 2.Tirgus analīze: 2.1 patērētāju (klientu analīze 2.2konkurentu analīze (divu veidu) 2.3SVID analīze 3.Uzņēmuma projektēšana: 3.1 Uzņēmuma telpu plānojums 3.2 Ēdināšanas uzņēmuma platības aprēķins 3.3 Apmeklētāju skaita aprēķins 3.4 Tirdzniecības zāles plāns 3.5 Uzņēmuma atmosfēra, iekārtojums 4.Ražošanas plāns: 4.1 ēdienkarte, dzērienu karte un papildus karte 4.2 tehnoloģiskās kartes (2gb.)4.3 kalkulācijas kartes (2gb.) 4.4 kvalitātes kontroles pasākumi 5.Marketinga plāns: 5.1 uzņēmuma apmeklētības palielināšana 5.2 paredzēto paņēmienu plāns 5.3 cenas noteikšana, atlaižu piemērošana 5.4 reklāmas gada plāna izstrāde 5.5 uzņēmuma logo izstrāde 6.Organizatoriskais plāns: 6.1 uzņēmuma organizatoriskā struktūra 6.2 vajadzīgo darbinieku prasības, atlase 6.3 oficiantu skaita aprēķins 6.4 štatu saraksts, darba grafiki 6.5 vadības personāla kvalifikācija, darba pieredze 7. Risks un problēmas: 7.1 riska faktori, problēmas 7.2 riska mazināšanas spējas 8.Finanšu plāns: 8.1 uzņēmuma realizācijas ieņēmumu aprēķins un dibināšanas izmaksas 8.2 visu darbinieku darba algas aprēķins 8.3 pamatlīdzekļu nolietojuma aprēķins 8.4 kredīta dzēšanas grafiks 8.5 uzņēmuma peļņas vai zaudējuma aprēķins 8.6 Bilance 8.7 Naudas apgrozības pārskats 8.8Uzņēmuma rentabilitātes aprēķins 9. Kopsavilkums 10.1 pakalpojuma, tirgus un marketinga raksturojums,rentabilitāte
- Biznesa plāns atpūtas kompleksam
- Jauna ēdināšanas uzņēmuma koncepcijas apraksts
- Uzņēmuma SIA "A.D.E.” biznesa plāns 2008.gadam
-
Tu vari jebkuru darbu ātri pievienot savu vēlmju sarakstam. Forši!Uzņēmuma "Ev-elīna" biznesa plāns
Biznesa plāns augstskolai17
-
Kokteiļbāra "Tequila Boom" apraksts
Biznesa plāns augstskolai19
-
Projekts uzņēmuma SIA Kāzu aģentūra AMORE izveide Rīgā 2008.gadā
Biznesa plāns augstskolai35
-
Biznesa plāns ēdināšanas uzņēmumam
Biznesa plāns augstskolai36
-
Biznesa plāna izstrāde jauna viesmīlības uzņēmuma izveidei
Biznesa plāns augstskolai22